Vedeli by ste ohodnotit tohto fofika?
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vedeli by ste ohodnotit tohto fofika?
zatim co jsem videl je
nelakovane doplnky a maska - hranate radio , zelene podsviceni
nalakovane doplnky na narazniku a maska - ovalne radio , bile podsviceni palubky a cerveně radio
proto neverim ze s tim nic nebylo
nelakovane doplnky a maska - hranate radio , zelene podsviceni
nalakovane doplnky na narazniku a maska - ovalne radio , bile podsviceni palubky a cerveně radio
proto neverim ze s tim nic nebylo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- madbugie
- Zkušený
foki ty do toho nekecaj!!! vela sedis za internetom a potom si z toho cely zmagoreny... (obvykle slova "radoby-predajco-odbornikov"
, ved MY predsa rozumieme najlepsie tomu co predavame)
tomu autu urcite nic nie je, je v tip top stave, a ja som na 200% presvedceny ze na nom jazdil nejaky dochodca v sobotu podvecer do LIDLu a v nedelu na omsu inac to auto bolo cely tyzden garazovane vo vyhrievanej garazi...
(ak by niekto hladal tazku ironiu v mojom prispevku, tak by hladal "zbytocne")
a teraz ked na to tak z odstupom času pozeram na ten inzerat... nie je vam to divne ten komentar...
max. rok staré (sice ma uz rok a pol ale mozno pol roka stalo v tej vyhrievanej garazi)
prvý majitel (asi myslel ze na slovensku, a preco ho prihlasoval na znacky, ked aj tak musis ist pri prepise na fizlaren)
servisná knižka (aj ja mam tlaciaren...
)
kompletná servisná historia (zduplovanie, zo servisnou knizkou a kladiem si otazku aku historiu moze mat auto ktore bolo na jednej garancke kde akurat tak mozu olej a filtre vyminit ostatne musi byt OK ???)
kontrola originality (zbytocny udaj kedze uz je prihlasene na slovenskych znackach...)
top stav! (ešte aj s výkričníkom)
garážované (tak toto na modernom aute nespozná nikto... 10 ročný lak vyzerá ako nový ak sa on staráš...)
nikdy búrané (toto slovné spojenie ma rozosmialo snad nebúrané myslel, alebo maskuje pravdu, predsa top stav a búrané sa vzájomne vylučujú...)
je to take z psychologickeho hladiska ako keby sa predavajuci musel sam seba presvedcit ze to auto je 110%ne
ked to tak po sebe citam som ale hnusny a vobec nedoverujem bliznemu svojmu...

tomu autu urcite nic nie je, je v tip top stave, a ja som na 200% presvedceny ze na nom jazdil nejaky dochodca v sobotu podvecer do LIDLu a v nedelu na omsu inac to auto bolo cely tyzden garazovane vo vyhrievanej garazi...
(ak by niekto hladal tazku ironiu v mojom prispevku, tak by hladal "zbytocne")
a teraz ked na to tak z odstupom času pozeram na ten inzerat... nie je vam to divne ten komentar...
max. rok staré (sice ma uz rok a pol ale mozno pol roka stalo v tej vyhrievanej garazi)
prvý majitel (asi myslel ze na slovensku, a preco ho prihlasoval na znacky, ked aj tak musis ist pri prepise na fizlaren)
servisná knižka (aj ja mam tlaciaren...

kompletná servisná historia (zduplovanie, zo servisnou knizkou a kladiem si otazku aku historiu moze mat auto ktore bolo na jednej garancke kde akurat tak mozu olej a filtre vyminit ostatne musi byt OK ???)
kontrola originality (zbytocny udaj kedze uz je prihlasene na slovenskych znackach...)
top stav! (ešte aj s výkričníkom)
garážované (tak toto na modernom aute nespozná nikto... 10 ročný lak vyzerá ako nový ak sa on staráš...)
nikdy búrané (toto slovné spojenie ma rozosmialo snad nebúrané myslel, alebo maskuje pravdu, predsa top stav a búrané sa vzájomne vylučujú...)
je to take z psychologickeho hladiska ako keby sa predavajuci musel sam seba presvedcit ze to auto je 110%ne
ked to tak po sebe citam som ale hnusny a vobec nedoverujem bliznemu svojmu...
------ ===== < as mad as possible > ===== ------
modrá je dobrá ale iba ako farba auta
+ 100 fordích koníkov

- bubo60
- Nováček
madbugie .ty si mudry ako radio.....
tak potom ja mam zfalsovanu peciatku z talianska v serviske...
jasne ak je serviska tak musi byt z tlaciarne ze...
pani osocovat niekoho je vase hobby zrejme
foki.. zeby si ti v zivote nepredaval opravene auto po buracke???
tak potom ja mam zfalsovanu peciatku z talianska v serviske...
jasne ak je serviska tak musi byt z tlaciarne ze...
pani osocovat niekoho je vase hobby zrejme
foki.. zeby si ti v zivote nepredaval opravene auto po buracke???
Ford Focus combi 12/2006, 1,6 TDCi DPF, 80 kW
- bubo60
- Nováček
foki..
jak je mozne ze oficialny predajca fordov ma
na predaj fofo 2007 s gulatym radiom a div sa svete plastove okolie hmlovky,nie lakovane
zeby na stopro slahnute auto??
pani udivujete ma
na predaj fofo 2007 s gulatym radiom a div sa svete plastove okolie hmlovky,nie lakovane
pani udivujete ma
- madbugie
- Zkušený
bubo mam na teba otazku? to ty si ten predajca, alebo to len beries tak silno osobne...
ja som este aj v tom prispevku napisal ze je tam silna ironia proste sranda... polopatisticky povedane...
samozrejme ze autu nemusi nic byt...
bohuzial dnes je taka doba ze kazdy chce kazdeho len odrbat (cest vynimkam), dokonca tu niekto daval ako ukazku nejaky inzerat kde dotycny predaval ciste original servisne knizky, cize je to podla mna uz len bezcenny zdrap papiera, pokial nemam presne zisteny povod vozidla a sam si do toho servisu nezajdem a tam mi nevytlacia servisnu historiu z ich databazy...
mne nevadi ked je auto tuknute a dobre opravene pokial to nemalo vplyv na nosne konstrukcie kasne je to ok proste plech alebo plast... ale ovela serioznejsie by na mna posobilo keby tam bolo napisane ze napr. bol tuknuty predny naraznik bola by tam fotka pred opravou a potom aj fotka po oprave tak viem ze to nebolo rozsekane namaderu ale iba proste tukanec na parkovisku... lebo potom z toho byvaju tie zname 4stope vozidla... a clovek sa cuduje ze preco mu jendnu pneumatiku zodiara z jednej strany viac ako ine... do takeho auta by som ja nesiel...
takisto je mi podivna ta "kompletna" servisna historia... na 1,5 rocnom aute ??? ktore bolo raz v servise na zarucnej prehliadke... ??? aka historia a hlavne coho ked je v tip top stave a nikdy neburane... ??? sa pytam...
a este raz pre istotu,... neber to osobne ani ty ani predajca zo senice... mozno je to fer chlap ktory chce len nam vsetkym a samozrejme aj sebe len to najlepsie... a ja osobne by som bol najradsej keby vsetci predajcovia a kupujuci boli takyto... ale bohuzial vieme aka je realita...
ja som este aj v tom prispevku napisal ze je tam silna ironia proste sranda... polopatisticky povedane...
samozrejme ze autu nemusi nic byt...
bohuzial dnes je taka doba ze kazdy chce kazdeho len odrbat (cest vynimkam), dokonca tu niekto daval ako ukazku nejaky inzerat kde dotycny predaval ciste original servisne knizky, cize je to podla mna uz len bezcenny zdrap papiera, pokial nemam presne zisteny povod vozidla a sam si do toho servisu nezajdem a tam mi nevytlacia servisnu historiu z ich databazy...
mne nevadi ked je auto tuknute a dobre opravene pokial to nemalo vplyv na nosne konstrukcie kasne je to ok proste plech alebo plast... ale ovela serioznejsie by na mna posobilo keby tam bolo napisane ze napr. bol tuknuty predny naraznik bola by tam fotka pred opravou a potom aj fotka po oprave tak viem ze to nebolo rozsekane namaderu ale iba proste tukanec na parkovisku... lebo potom z toho byvaju tie zname 4stope vozidla... a clovek sa cuduje ze preco mu jendnu pneumatiku zodiara z jednej strany viac ako ine... do takeho auta by som ja nesiel...
takisto je mi podivna ta "kompletna" servisna historia... na 1,5 rocnom aute ??? ktore bolo raz v servise na zarucnej prehliadke... ??? aka historia a hlavne coho ked je v tip top stave a nikdy neburane... ??? sa pytam...
a este raz pre istotu,... neber to osobne ani ty ani predajca zo senice... mozno je to fer chlap ktory chce len nam vsetkym a samozrejme aj sebe len to najlepsie... a ja osobne by som bol najradsej keby vsetci predajcovia a kupujuci boli takyto... ale bohuzial vieme aka je realita...
+ 100 fordích koníkov

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
posli mi odkaz nebo fotobubo60 píše:foki..
pani udivujete ma
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Tak jsem se díval a mám zelené podsvícení.¨autotiptop píše:Hranaté tmavé Sony a podsvícení nevím -tomu jsem nevěnoval pozornost, ale zítra se mrknu. Mám ještě černou Ghiu 10/2007 a ta má už kulaté radio, jinou aut.klimu a blinkry v zrcátkách a lakovaný nárazník
Pánové, nevím co měli poslední příspěvky znamenat, ale já jsem uvedl i VIN toho auta, tak se podívejte do vašich cracknutých Microcatu, co tam má být a min. podle rádia by se dalo poznat, jestli tam má být, nebo né.
Každopádně mám 2007 vyrobenou v únoru, která nemá lakování a má komplet starý vnitřek.
Nechtěl jsem tady někomu oponovat, ale Foki se ptal, tak jsem mu odpověděl, že to podobné auto mám i já a taky bez lakování a navíc ještě starý vnitřek. Je tady někdo mezi Váma, kdo prodával nové auta nebo dělal ve fabrice? Já jsem 5 let dělal na prodeji Škoda a musím vás ujistit, že jsem se setkal s různými paskvily už z výroby.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
Hyundai IX55 V6 3,0 CRDi 4x4 Style 176 kW r2009 - za tím tahám Fordíky
F Fusion Ebony 1,4i 58 kW r2009, Modrá Vision - kdo v rodině chce
- venda74
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Jak byva zvykem, tak fabriky meni modely po celozavodnich dovolenych, tzn. ze pokud v roce 2007 byl provedeny zminovany facelift, tak bude az u aut od datumu vyroby 8/2007 a do te doby se bude jednat o stejne modely jako od pocatku vyroby tj. od r.2005.
To je muj nazor, resp. tak se to delalo ve Skodovce...
- autotiptop
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Souhlas. Ve Škodovce se to skutečně dělalo tuším od srpna. A Vysvětlovalo by se to u Fordu. Proto mám únor starý a listopad nový model.
F Focus / Mondeo (co je zrovna po ruce) - moje maličkost
- bubo60
- Nováček
foki:
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 36467.html
no uplna servisna historia moze znamenat aj ze v serviske su prehliadky tak ako ti kaze garancka ak tam nebudu mozes si so zarukou vies co..
to musite vsetky vyjadrenia brat tak doslovne??
ja som tam auto kupil a nebol problem a z databazy fordu som si samozrejme vsetko overil, a ako som spominal mali pripad ked zistili pretocenie km z dovezeneho auta od priameho dealera fordu, no dakujem pekne, dokonca tam mal aj druhe a tam vravel ze bola oprava na prednom narazniku
proste sa treba ist pozriet asi tolko
ospravedlnujem sa za nevhodne vyrazy a vsetko dobre nex nas nase fofa posluxaju
http://ford-focus-combi.autobazar.eu/16 ... 36467.html
no uplna servisna historia moze znamenat aj ze v serviske su prehliadky tak ako ti kaze garancka ak tam nebudu mozes si so zarukou vies co..
to musite vsetky vyjadrenia brat tak doslovne??
ja som tam auto kupil a nebol problem a z databazy fordu som si samozrejme vsetko overil, a ako som spominal mali pripad ked zistili pretocenie km z dovezeneho auta od priameho dealera fordu, no dakujem pekne, dokonca tam mal aj druhe a tam vravel ze bola oprava na prednom narazniku
proste sa treba ist pozriet asi tolko
ospravedlnujem sa za nevhodne vyrazy a vsetko dobre nex nas nase fofa posluxaju
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
to bubo : eurodiesel neni oficialni prodejce .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- P2M
- Junior
Ale u Forda je to očividně jinak, mám 04/2007 a bílé podsvícení, ovál rádio, lakované pásy nad mlhovkama atd...autotiptop píše:Souhlas. Ve Škodovce se to skutečně dělalo tuším od srpna. A Vysvětlovalo by se to u Fordu. Proto mám únor starý a listopad nový model.venda74 píše:Jak byva zvykem, tak fabriky meni modely po celozavodnich dovolenych, tzn. ze pokud v roce 2007 byl provedeny zminovany facelift, tak bude az u aut od datumu vyroby 8/2007 a do te doby se bude jednat o stejne modely jako od pocatku vyroby tj. od r.2005.

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
ano, 04/2007
- killerhammer
- Test driver
to auto je dost pod cenu, ked si pozries za kolko sa 1.8 TDCI r.v. 2007 predavaju, je to okolo 13-14k EUR, aj na slovensku aj v nemecku.
to ze je zo zhabaneho leasingu moze byt pravda, ale preco ho predava pod cenu ? sranda
inac ja predavam tiez asi pod cenu, kua
to ze je zo zhabaneho leasingu moze byt pravda, ale preco ho predava pod cenu ? sranda

inac ja predavam tiez asi pod cenu, kua

- madbugie
- Zkušený
tak tak aj novy focus FL2008 bol od 04/2008 zeby sa im ten koniec marca tak pacil ???
+ 100 fordích koníkov