Presiel som pomernu cast tohto fora, no odpoved na moju otazku som nenasiel, tak to skusim nastolit

Chcel by som si kupit auto v CZ (Ford Focus - novy), momentalne byvam v CZ ~ 4 roky (a este neaky ten 1-2 roky budem) a neviem co je pre mna vyhodnejsie z pohladu prihlasenia noveho auta.
Ci bude lepsie vybavevie prechodneho pobytu v CZ - a poistenie + prihlasenie v CZ, na ceskych znackach, alebo vybavit vsetky formality (COC od predajcu, prehlasenie o zaplateni DPH na slovensku, zahranicne prevozne znacky+poistenie atd.) a prihlasit auto v mieste trvaleho pobytu na Slovensku.
Neviem totiz ake povinosti na mna "padnu" ak by som mal auto prihlasene v CZ a za 2 roky by som sa odstahoval spat na Slovenko, ci s prevadzkou vozidla dalej nieje problem (aj ked je na cz znackach) :/
Tak za pripadnu radu ci pomoc dakujem

Ak ste to tu uz niekde preberali tak prepacte nenasiel som

P.S: Mal by som zaujem o Ford Focus 1.6/100k posielam som poziadavku asi 15-tim salonom po celej CZ no odpovedalo ~ 4. Je to bezne ? Este nikdy som auto nekupoval tak to neviem posudit ale pohotovost asi salonom nehovori nic