Zdravím všechny,
mám tento problém:
Z ničehož nic mi nejde (resp. jde, ale velmi ztuha, špatně a případně i troch silou) 
vyřadit 2 a 4 - zařadit jdou obě rychlosti uplně OK
1,3,5 a zpátečka absolutně bez problému.
Neví někdo čím by to mohlo být?
Díky

Vyřazení 2 a 4
- Libor
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
Vyřazení 2 a 4
FOFO Combi 1.8 TDDi, 66kw, r.v. 2001, Ambiente
						- foki
- Admin 
- Kontaktovat uživatele:
Re: Vyřazení 2 a 4
tahla , nebo brzdova kapalina

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
						Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- kotliik
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
ahoj, mám úplně stejný problém, 
jen by mě zajímalo, jestli to může být způsobeno výměnou rozvodů (měněny před pár dny) nebo výměnou pneumatiky (dnes jsem prorazil levé přední kolo a řazení se takhle pokazilo 50m po nasazení rezervy)
(trochu jsem googloval a lidi často píšou, že se jim to stalo po rozvodech, taky že je tam nějaké uchycení u pravého předního kola...vůbec tomu nerozumím tak abych byl v servisu aspoň trochu chytřejší 

díky

jen by mě zajímalo, jestli to může být způsobeno výměnou rozvodů (měněny před pár dny) nebo výměnou pneumatiky (dnes jsem prorazil levé přední kolo a řazení se takhle pokazilo 50m po nasazení rezervy)
(trochu jsem googloval a lidi často píšou, že se jim to stalo po rozvodech, taky že je tam nějaké uchycení u pravého předního kola...vůbec tomu nerozumím tak abych byl v servisu aspoň trochu chytřejší

díky

Ford Focus Combi 1.8 tdci, 12/2003, 135 000 km
						- kotliik
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
naštěstí to byl pravděpodobně jen nějaký malý kousek záhadné hmoty, která se tam asi někde uvolnila, když to v servisu zvedli a otevřeli, tak to po zařazení vypadlo ven   a už zase řadí vše krásně jak má...doufám že i nadále bude
  a už zase řadí vše krásně jak má...doufám že i nadále bude  

- bartoseko
- Nováček 
Já jsem měl podobný problém, šla mi zařadit taky jenom 1, 3 a zpátečka a po pak odešla spojka. Úplně spadla na podlahu a nefungovala, jako když se přerve tahlo. Ale problém byl v tom že tam žadné lanko není  výměna cca 16000. Tak ti přeju aby to byla taky jenom nějaká blbost
 výměna cca 16000. Tak ti přeju aby to byla taky jenom nějaká blbost

výměna cca 16000. Tak ti přeju aby to byla taky jenom nějaká blbost
 výměna cca 16000. Tak ti přeju aby to byla taky jenom nějaká blbostFord Focus II 1,6 TDCI, 80 kW,12/2004, Ghia

- kotliik
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k číslu na tachometru a prazskemu provozu me ta spojka asi taky čeká a nemine   

snad to bylo tím kouskem umělé hmoty co vypadl (evidentně tam nepatřil...nová umělá hmota oranžové barvy nebo dojezdovou rezervou a pak se to srovnalo když jsem jel domů s novou pneu 100km jen na "přední rychlosti"
 nebo dojezdovou rezervou a pak se to srovnalo když jsem jel domů s novou pneu 100km jen na "přední rychlosti"  

snad to bylo tím kouskem umělé hmoty co vypadl (evidentně tam nepatřil...nová umělá hmota oranžové barvy
 nebo dojezdovou rezervou a pak se to srovnalo když jsem jel domů s novou pneu 100km jen na "přední rychlosti"