Tuzing
- mario
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
-
- Test driver
Re: Tuzing
možno sa toto niekomu páči, ale mne je fika uprimne luto...hlavne ten obrovsky napis vzadu RS a tie 14´plechy tomu davaju ten naležity šmrnc
včera, Letnany..

včera, Letnany..
- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Lampy mu vobec nepasuju k tomu RS nadpis o nicom. Mohol tam nechat SPZ aspon... A uz ked je taky frajer mohol mat aspon origos 15´´ elektrony ford... No ktovie co do leta s tym spravi človek....
ale napad sa ceni

- Fako sk
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Nech tam dá 18" kolesá, nápis RS nech zahladí, iné lampy zadné, predné blinkre iné a potom to bude paráda

Ford Focus Hatchback 1.8 TDDi Trend, 66 kW, r.v. 2001, Made in Germany
Fooookus
..lešti focusa kým sa dá lebo nikdy nevieš čo sa ti môže stať a potom ho nebude mať kto leštiť..
-
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
Mne se libi....ale RS - proc zit ve fantazii

- _djproces
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
presne tak som to myslelFako sk píše:Nech tam dá 18" kolesá, nápis RS nech zahladí, iné lampy zadné, predné blinkre iné a potom to bude paráda

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- big_bart
- Zkušený
Taky jsem ho parkrat v Praze potkal, ale bylo to jeste kdyz mel letni obuti a kola ma opravdu krasny.
Na zivo se mi to auto docela libilo.
P.S. V tom pripade kazdej kdo ma neco od riegra na fikovi tak ma tedy
tuzing

Naposledy upravil(a) big_bart dne 24.02.2009 17:53, celkem upraveno 1 x.
FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
tuzzzzzzingbig_bart píše:Taky jsem ho parkrat v Praze potkal, ale bylo to jeste kdyz mel letni obuti a kola ma opravdu krasny.

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- big_bart
- Zkušený
Dikes Bobane nejak mi to vypadlo, uz je to opraveno

FF kombi 1.4 16V, rv. 1999 - prodáno
FF 3dv., 1.6 16V, rv. 1999 - prodáno
FORD Galaxy 2.0 TDCi, rv. 2007 - ukradeno
FORD S-MAX 2.0 TDCi, rv. 2008, cihlová barva - zatím ještě je

No ked musi jazdit aj v zime (nema ine auto) tak nebude na 18-tkach, ze ?
A napis ? Kazdy si tam nieco da, mne osobne sa napriklad nepaci, ked ma niekto na aute X-veci od X-vyrobcov a kazdemu z nich robi reklamu polepenim auta s ich nazvom resp. logom.
A napis ? Kazdy si tam nieco da, mne osobne sa napriklad nepaci, ked ma niekto na aute X-veci od X-vyrobcov a kazdemu z nich robi reklamu polepenim auta s ich nazvom resp. logom.
- Stela
- Test driver
Ted mě asi ukamenujete ale me se líbí a že ma v zimě plechy . To bysme se mohly postupně objevit v teto sekci všici . Každymu se líbí něco jinýho a todle není zase takovy tuzing 

S-Max - 2.0 Duratorq TDCi 140 k, Titánium - 7 míst černá Panther
Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

Na blbnutí a do práce: SMART FORTWO

-
- Test driver
čo sa mi nepáči?
ok tak začnem..
1/ nemusi tam mat 17, dokonca ani 16, ale dat na tuto olaminatovanu príšeru total utopene 14´plechače, tak to sorry, ale vyzera ako šašek...jedine prirovnanie ma napada, ked škodovka davala novu kasnu na stary uzky podvozok..pamatate ako to vyzeralo? tak toto je to to iste..
2/vzadu obrovsky napis RS, ktory je ešte v takom tuzingovskom fonte, prečo si tam neda 1.8TDDi, alebo skutočne 1.4 alebo čo tam ma?prijde mi to ubohe sorry (asi som divny,ale mal som nejake roky skodu 130, ale schvalne som si na mikrospojler nad motorom nechal dat skoda 105, bola aspon sranda, ked nejaky borec vo vytunenej skode 120 ma chcel dat
tak len RSu robi skutočnu hambu..
3/ tie hrozne zadne svetla..je to ako pest na oko..teraz sa vas uprimne spytam, ako ste schopní vymenit funkčne a podla mna stylove origo svetla za taketo bambule??
4/ neprijdu vam trapne tie extremne spojlery a k tomu standartne blatníčky, ved to nieje ani ako funkčne, tak ani pekne..prijde mi to,že pri rychlejšom prejazde retarderu, to necha všetko na ceste a oklepe sa ako oslík
5/ ta dvojica vyfukov...asi ma zabijete, ale ak by sa ma niekto spytal na tuzing, tak to dam do TOP5, ved je to len na výsmech pre ostatne auta a taky KL by si na nom urcite z radostou zgustnul..
ok tak začnem..
1/ nemusi tam mat 17, dokonca ani 16, ale dat na tuto olaminatovanu príšeru total utopene 14´plechače, tak to sorry, ale vyzera ako šašek...jedine prirovnanie ma napada, ked škodovka davala novu kasnu na stary uzky podvozok..pamatate ako to vyzeralo? tak toto je to to iste..
2/vzadu obrovsky napis RS, ktory je ešte v takom tuzingovskom fonte, prečo si tam neda 1.8TDDi, alebo skutočne 1.4 alebo čo tam ma?prijde mi to ubohe sorry (asi som divny,ale mal som nejake roky skodu 130, ale schvalne som si na mikrospojler nad motorom nechal dat skoda 105, bola aspon sranda, ked nejaky borec vo vytunenej skode 120 ma chcel dat

tak len RSu robi skutočnu hambu..
3/ tie hrozne zadne svetla..je to ako pest na oko..teraz sa vas uprimne spytam, ako ste schopní vymenit funkčne a podla mna stylove origo svetla za taketo bambule??
4/ neprijdu vam trapne tie extremne spojlery a k tomu standartne blatníčky, ved to nieje ani ako funkčne, tak ani pekne..prijde mi to,že pri rychlejšom prejazde retarderu, to necha všetko na ceste a oklepe sa ako oslík
5/ ta dvojica vyfukov...asi ma zabijete, ale ak by sa ma niekto spytal na tuzing, tak to dam do TOP5, ved je to len na výsmech pre ostatne auta a taky KL by si na nom urcite z radostou zgustnul..
- Jenda080
- Junior
Me prijde trosku trparna to CZ ale jinak ja mam na aute taky RS sic jsem to tam nedal ja ale je to tam a bojim se to sundat je to tam 8let a lak udelal za tu dobu asi svoje.. 

STI POWER
-
- Test driver
Tak nad tou CZ jsem taky uvažoval, ale bohužel pokud jede mimo ČR a nechce mit problem tak nemá jine řešení, když ještě nemá novou SPZ