Údržba před zimou
- ihrdlick
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- oner
- Nováček 
urcite bych skrabku nepouzival,delal sem to tim a mam od ni lehce poskrabene sklo,takovy vlaskovity skrabanecky....kdyz namrznou skla tak to postrikam rozprasovacem s tekutinou na skla,treba iron a je to ok.skrabku pouzivam jen s tou gumou,jinak ne. :twisted:jo,otazecka,nekdo mirikal ze maze gumove tesneni indulonou,je to dobry,mate nekdo zkusenost????

Focus 1.5 110kw STline 
Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
						Byl : Focus trend sport 1.0 92kw 2015 MrCandyRed
Byl : fočus 1.6i 74Kw rv99 Black Metal - Trend Sport
- 
				40007
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
jj. Všechny rozmrazovací přípravky jsou na bázy glykolu nebo lihu... obyč. iron bohatě stačí a hlavně je levný   .  Mě se ale občas stávalo ( na feldě, focuse jsem koupil teď na podzim ) , že při nízkých teplotách  i po použití rozmrazovacího přípravku sklo  o5 namrzalo
  .  Mě se ale občas stávalo ( na feldě, focuse jsem koupil teď na podzim ) , že při nízkých teplotách  i po použití rozmrazovacího přípravku sklo  o5 namrzalo   .
  .
Na těsnění používám SILIKAL

.  Mě se ale občas stávalo ( na feldě, focuse jsem koupil teď na podzim ) , že při nízkých teplotách  i po použití rozmrazovacího přípravku sklo  o5 namrzalo
  .  Mě se ale občas stávalo ( na feldě, focuse jsem koupil teď na podzim ) , že při nízkých teplotách  i po použití rozmrazovacího přípravku sklo  o5 namrzalo   .
  .Na těsnění používám SILIKAL
					Naposledy upravil(a) 40007 dne 17.10.2006 09:37, celkem upraveno 1 x.

das AUTO 2,0 TDI PD 103 kw r.v 2005
FORD Focus 1,8 TDCI combi /74kw. r.v 2003

- 
				chmelko
- Test driver 
- 
				40007
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
jj má pravdu předsedochmelko píše:no, to som chcel asi povedat..
po použiti toho sprayu sa vytvorila taka nepríjemna hmota, ktorá hned namrzala a bola snad ešte horšia ako ta klasická namraza..ale je pravda, že to bolo niekde okolo -20..

das AUTO 2,0 TDI PD 103 kw r.v 2005

- PHECZ
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele:
Indulona taky pomůže, ale lepší je ten sprej na bázi silikonu.oner píše:urcite bych skrabku nepouzival,delal sem to tim a mam od ni lehce poskrabene sklo,takovy vlaskovity skrabanecky....kdyz namrznou skla tak to postrikam rozprasovacem s tekutinou na skla,treba iron a je to ok.skrabku pouzivam jen s tou gumou,jinak ne. :twisted:jo,otazecka,nekdo mirikal ze maze gumove tesneni indulonou,je to dobry,mate nekdo zkusenost????
- Ahmed
- Test driver 
- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Na trhu je hodne pripravku na osetreni pryzi.oner píše:urcite bych skrabku nepouzival,delal sem to tim a mam od ni lehce poskrabene sklo,takovy vlaskovity skrabanecky....kdyz namrznou skla tak to postrikam rozprasovacem s tekutinou na skla,treba iron a je to ok.skrabku pouzivam jen s tou gumou,jinak ne. :twisted:jo,otazecka,nekdo mirikal ze maze gumove tesneni indulonou,je to dobry,mate nekdo zkusenost????
V minulosti se pouzival 100% glycerin, pak indulona, pak silikonovy sprej. Odpuzuje vodu a nema co zamrzat.

- pelen
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- Skubi
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
kdyz já nevím, kolik mi tam ještě zbývá té letní  , koncem srpna mi ji doplňovali na garančce. ráno jsem sice škrábal okno, ale trysky zatím fungovaly no a ke konci týdne hlásí teploty až ke 20°C
 , koncem srpna mi ji doplňovali na garančce. ráno jsem sice škrábal okno, ale trysky zatím fungovaly no a ke konci týdne hlásí teploty až ke 20°C  tak to snad nezamrzne než ještě něco vyčerpám, abych mohl nalít nemrznoucí
 tak to snad nezamrzne než ještě něco vyčerpám, abych mohl nalít nemrznoucí  

, koncem srpna mi ji doplňovali na garančce. ráno jsem sice škrábal okno, ale trysky zatím fungovaly no a ke konci týdne hlásí teploty až ke 20°C
 , koncem srpna mi ji doplňovali na garančce. ráno jsem sice škrábal okno, ale trysky zatím fungovaly no a ke konci týdne hlásí teploty až ke 20°C  tak to snad nezamrzne než ještě něco vyčerpám, abych mohl nalít nemrznoucí
 tak to snad nezamrzne než ještě něco vyčerpám, abych mohl nalít nemrznoucí  
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car 

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
- bofi
- Zkušený 
- Kontaktovat uživatele:
- PHECZ
- Pokročilý 
- Kontaktovat uživatele: