Koupe FF II 1,6 benzin, 2007 - co myslite?
- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Koupe FF II 1,6 benzin, 2007 - co myslite?
Ahoj,
ve stredu jsem si byl sednout na cafco ve Fordu (Auto Arena Jablonec) a panu rediteli jsem rikal, ze bych potreboval nejakyho FoFa II v benzinu (max 250 000,-). Hned druhy den mi vola s timto (a ze je treba se rychle rozhodnout, je pry velky zajem)
FoFo II, 1,6 benzin, 74kW, 5dv. hatchback, Ocean Blue, vybava Collection, do provozu cerven 07, koupeno a servisovano u nich ve Fordu, prvni majitel, najeto neco pres 20tis.
Auto pry necha majitelka na protiucet, vybrala si novyho FoFa (pry uz takhle u nich kupuje 4. auto, kazdy ma tak rok a pul:-) ) No a cena udajne bude 240-250tis.
Auto ma jeste puvodni majitelka. Z Fordu si ho zitra od majitelky pujci a zajedou za mnou na predvadecku. Co si o tom myslite?
ve stredu jsem si byl sednout na cafco ve Fordu (Auto Arena Jablonec) a panu rediteli jsem rikal, ze bych potreboval nejakyho FoFa II v benzinu (max 250 000,-). Hned druhy den mi vola s timto (a ze je treba se rychle rozhodnout, je pry velky zajem)
FoFo II, 1,6 benzin, 74kW, 5dv. hatchback, Ocean Blue, vybava Collection, do provozu cerven 07, koupeno a servisovano u nich ve Fordu, prvni majitel, najeto neco pres 20tis.
Auto pry necha majitelka na protiucet, vybrala si novyho FoFa (pry uz takhle u nich kupuje 4. auto, kazdy ma tak rok a pul:-) ) No a cena udajne bude 240-250tis.
Auto ma jeste puvodni majitelka. Z Fordu si ho zitra od majitelky pujci a zajedou za mnou na predvadecku. Co si o tom myslite?
https://www.johnsweb.cz
Focus II 5dv, Collection, r.v. 2007, 1.6 16V 74kW, blue ocean, Jablonec n./N.

- silverwolf
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Koupe FF II 1,6 benzin, 2007 - co myslite?
Já myslím, že dobrý tip, po ženský, kterou navíc nejspíš dobře znají. Ještě i v záruce. Asi bych moc neváhal, pokud o Fofu vážně uvažuješ. Takových dobrých( jak se zdá) možností zase tolik není.
Ford Focus II, 1,6 Trend, Red Tango, r.v.2006.
Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

Suzuki Samurai 1,3 MPi r.v.neznámý - černobílý lesní dělník

- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
No FoFo II 1,6 TDCi jsem mel asi mesic (nez jsem ho vratil kvuli zavade na motoru) a kdyz auto jelo:-) , byl jsem opravdu moc spokojenej. Naftaka uz radsi ne, tak vybiram benzin. Jako druhou moznost mam novyho Fusiona (1,4 benzin). Ale redeji bych ojete FoFo II.
Prijde mi to jako dobry kup (pokud bude po osobnim shlidnuti vse OK), ale radeji se tu ptam, protoze moc zkusenosti nemam. Nerad bych neco opomnel.
Prijde mi to jako dobry kup (pokud bude po osobnim shlidnuti vse OK), ale radeji se tu ptam, protoze moc zkusenosti nemam. Nerad bych neco opomnel.

- HORST
- Test driver
Ja ted mam take Fusiona 1,4 benzin, ale pochopitelne Focus je Focus.
U me rozhodlo to, ze se do Focuse 2 svoji postavou nevlezu, zatimco do Fussiona prekvapive ano.
Take bych radeji volil Focuse i kdyz ta cena me pripada mozna dost nizka, nevim.
Ale kdyby jsi prece jen sel do Fusiona, myslim ze budes take spokojeny.
Zalezi kolik najezdis a co od auta ocekavas.
U me rozhodlo to, ze se do Focuse 2 svoji postavou nevlezu, zatimco do Fussiona prekvapive ano.
Take bych radeji volil Focuse i kdyz ta cena me pripada mozna dost nizka, nevim.
Ale kdyby jsi prece jen sel do Fusiona, myslim ze budes take spokojeny.
Zalezi kolik najezdis a co od auta ocekavas.
- HenryS
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
To si myslím, že je dobrá koupě. Šel bych do toho
Focus II, 1.6, r.v. 2005, tm.šedá

- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Do zitrka asi nebudu spat. Fakt se tesim, doufam, ze me to nezklame a nebude v tom nejaka bota. Pak urcite napisu, jak to uvidim. Cena je fakt nizka, zatim se chlacholim, ze to nejde pres zadnej bazar, kde si na tom pridaj buch vi co. Je to pres Ford, tak snad by si nechteli kazit povest. Rikal mi, ze je to fakt dobra nabidka a ze uz ma po me dalsiho zajemce. Tak nevim.
To HORST:
No na zacatku tydne me napadlo, ze bych se tu na foru mohl podivat, jaky tu panuje nazor na Fusiona. Moc jsem toho nenasel, ale co me zaujalo, byl tvuj "pribeh" s prechodem z FoFo na FoFu
Projel jsem tech asi 23 stran a rikal jsem si, ze bych snad nemel s FoFu slapnout vedle. Kdyz jsem byl ve Fordu, tak mi dal do ruky klicky a rekl, tamhle na dvore je FoFu, jedte si ho vyzkouset. Focus to neni, ale v pohode bych si vystacil. Pritelkyne byla taky spokojena. Jediny, k cemu bych mel mozna vytku, je razeni. U focusu se mi podstatne lip radilo, ale zas musim rict, ze nic, na co bych si nezvyknul. Co se mi moc libilo, jak je z auta dobrej vyhled. A nejlepsi je predstava, ze by to bylo fungl novy auto s tri-letou zarukou.
To HORST:
No na zacatku tydne me napadlo, ze bych se tu na foru mohl podivat, jaky tu panuje nazor na Fusiona. Moc jsem toho nenasel, ale co me zaujalo, byl tvuj "pribeh" s prechodem z FoFo na FoFu

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Nový je nový (Fusion), ale pokud by se jevil ten Focus bezproblemů, asi bych nepřemejšlel. Auta se prodávaj moc špatně, takže 250tis. je tak akorát na ani ne dva roky starýho Focuse. Ve Focusu si užiješ víc z jízdy. Přeji šťastný výběr.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- tomason
- Test driver
líp bych to neřek
jestli to chápu jak ti ti prodá hned prodá další tý babě tak má dvě mouchy jednou ranou a je to v záruce ne 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak tak, ta zenska uz na novy kyvla. Ted teda nevim, jestli bych pripadne kupoval primo od ni nebo od Forda. Ale to je asi fuk. Zaruka na auto by mela byt jeste asi pul roku.
Jsou to pro me neskutecne velky prachy, tak drzte palce
Jsou to pro me neskutecne velky prachy, tak drzte palce

- HORST
- Test driver
Co se tyka razeni ve Fusionu, je pravda, ze je jakoby posunuto vic dopredu, coz je ale podle me jen otazka zvyku. Jinak jsem zadny rozdil na razeni nepostrehl.
Moje manzelka tvrdi, ze obcas kdyz radi, skrabne nalepenyma nehtama o panel klimy, ale tam je lehka pomoc, ostrihat nehty!
Ale ted vazne, jak uz tu bylo receno, Focusem si uzijes vic jizdy, Fusion je auto, ktere splni urcite tve pozadavky, ale pro mnoho lidi je to "krabicka". To je opet vec nazoru.
Prostorove jak pro ridice tak pro spolujezdce i ostatni splnil Fusion moje ocekavani a o to predevsim slo.
Pokud chces vedet jeste neco, klidne se ptej.
Jen zaverem, za ty prachy, ktere jsem daval a za ktere je Fusion ted je to supr auto a jak uz bylo receno, nove je nove.
Ale vse ma svoje + i -!!!
Moje manzelka tvrdi, ze obcas kdyz radi, skrabne nalepenyma nehtama o panel klimy, ale tam je lehka pomoc, ostrihat nehty!

Ale ted vazne, jak uz tu bylo receno, Focusem si uzijes vic jizdy, Fusion je auto, ktere splni urcite tve pozadavky, ale pro mnoho lidi je to "krabicka". To je opet vec nazoru.
Prostorove jak pro ridice tak pro spolujezdce i ostatni splnil Fusion moje ocekavani a o to predevsim slo.

Pokud chces vedet jeste neco, klidne se ptej.
Jen zaverem, za ty prachy, ktere jsem daval a za ktere je Fusion ted je to supr auto a jak uz bylo receno, nove je nove.
Ale vse ma svoje + i -!!!

- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Zdravim Focusaky a Fusionistu
Tak jsem se projel novym milackem a musim rict, ze jsem nadsen. Jdu do toho, cena nakonec spadla na 240tis
Jen k tomu musim poridit zimaky.
Auto je skutecne koupeno primo ve Fordu (Auto arena Turnov) v cervnu 2007. Fofo ma najeto 19500km. Na jedne strane byl poskrabany predni plastovy naraznik. Pak jeste par opravdu drobouckych skrabancu tam je, ale jinak OK. Dojem z jizdy jeste o kousicek lepsi, nez u predchoziho 1,6TDCi kombi. Auto ma jeste navic defend lock, takze prijemne prekvapeni. Az upravi na prani novyho Fofa puvodni majitelce, tak bude muj
Koupim ho zase od Auto areny Turnov. Snad nekdy pristi nebo prespristi tyden.
Jezis, jak ja se tesim

Tak jsem se projel novym milackem a musim rict, ze jsem nadsen. Jdu do toho, cena nakonec spadla na 240tis

Auto je skutecne koupeno primo ve Fordu (Auto arena Turnov) v cervnu 2007. Fofo ma najeto 19500km. Na jedne strane byl poskrabany predni plastovy naraznik. Pak jeste par opravdu drobouckych skrabancu tam je, ale jinak OK. Dojem z jizdy jeste o kousicek lepsi, nez u predchoziho 1,6TDCi kombi. Auto ma jeste navic defend lock, takze prijemne prekvapeni. Az upravi na prani novyho Fofa puvodni majitelce, tak bude muj

Jezis, jak ja se tesim

- Redmann
- Junior
Tak to verim...
Tak drzim palce!

- tomason
- Test driver
no vidíš 

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- HORST
- Test driver
Takze uz je pomalu vymalovano, jo?
Takze hodne stesti a "trpelivosti" pro cekani na milacka!

Takze hodne stesti a "trpelivosti" pro cekani na milacka!

- John27
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
JJ, je vymalovano
V pondeli by mi meli dat vedet dlasi podrobnosti. Snad to nebude moc dlouho trvat. Pak sem urcite hodim nejakou fotecku