Poslem ti moj setup (je to PeWe-ho so zopar mojimi upravickami) a uvidis, hned das nejaku tu sekundu dole !

Inac ten automat by som dal prec, alebo by som si minimalne upravil prevody tak aby ti napr. v zatacke nepreradilo na 1-ku atd...
taky bych se mrknul na nastavení šampionů. mám taky nějak svůj a maximum zatím bylo 1:16:60misoo píše:Ondro, ziadny strach ! S default setupom a automatom tiez nejazdim moc pod 1:20![]()
Poslem ti moj setup (je to PeWe-ho so zopar mojimi upravickami) a uvidis, hned das nejaku tu sekundu dole !![]()
Inac ten automat by som dal prec, alebo by som si minimalne upravil prevody tak aby ti napr. v zatacke nepreradilo na 1-ku atd...
čajda píše:Ondro, ja mam čas 1.25 i 1.24 a jednou jsem se dostal na 1:22 (nevim jak)
Ale dnes jsem zjistil, že gamepad co mám je na prd v tom, že když zatočim do nektere strany jde okamžitě až na doraz a neni to plynule, když jsem to zkoušel šipkama na klavesnici zatačelo se hodně lépe. Už jsem poprosil synovce o pujčeni volantu a jestli to bude ok, tak si ho kupuju
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host