Teď je otázka jestli si se řezal u mně nebo jak jezdila holkaTad píše:to bofi: včera jsi byl kouzelnej já sem se řezal jak nikdy když sem tě vidělty musiš jezdit víc a uvidíš že se do toho taky dostaneš a možná jednou tu silnou trojku i předjedeš, taky jsem myslel že čas pod 1:20 je nesmysl a včera sem zajel svůj osobák 1:17 a nějaký drobný, je to jenom o tréninku
no u mladý asi vícbofi píše:Teď je otázka jestli si se řezal u mně nebo jak jezdila holkaTad píše:to bofi: včera jsi byl kouzelnej já sem se řezal jak nikdy když sem tě vidělty musiš jezdit víc a uvidíš že se do toho taky dostaneš a možná jednou tu silnou trojku i předjedeš, taky jsem myslel že čas pod 1:20 je nesmysl a včera sem zajel svůj osobák 1:17 a nějaký drobný, je to jenom o tréninku
.Ale asi u obou
![]()
.
Vsak si trenuj offline, mas to to same a nikdo te tam nebude otravovatbig_bart píše:Sakra tak to nemuzu parit v praciMam komplet veci na lfs v praci a doma to na klavesnici nechci parit.
No sice jsi mi zalichotil, ale se svymi casy do tehle trojky urcite nepatrimCompressor píše:Moje řeč. Jak tam nebyl PeWe, misoo,Tomig a Johnyy tak se dalo aj dobře zazávodit.Ono když vjíždím do posledního kola a ti první už to mají odjeté,tak je to síla.
tak, takMK2 píše:..... Já si vystačím s klávesou D, Y, X, C, J, G
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host