to máš pravdu, ale já nejraději jezdím poloha třičvrtě na devětJardaB píše:Bejvávalo. Dnes se doporučuje držet volant v poloze třičtvrtě na tři

jinak sorry za OT

to máš pravdu, ale já nejraději jezdím poloha třičvrtě na devětJardaB píše:Bejvávalo. Dnes se doporučuje držet volant v poloze třičtvrtě na tři

Jenže za těch pár dní a po ujetí několika málo kilometrů s ním začínám být čím dál méně spokojená a nacházím na něm různé "mouchy" - jsem holt ženská...
   Jenže za těch pár dní a po ujetí několika málo kilometrů s ním začínám být čím dál méně spokojená a nacházím na něm různé "mouchy" - jsem holt ženská...  
  Manžel je v předu zpocený a já , která sedím s malým dítětem v zadu tam mrznu
  Manžel je v předu zpocený a já , která sedím s malým dítětem v zadu tam mrznu  !!!!! Úplně mi to připadá, jako by tam byl někde průvan
 !!!!! Úplně mi to připadá, jako by tam byl někde průvan   Ať se zapne topení do jakékoli polohy, tak je prostě v zadu zima !!!
  Ať se zapne topení do jakékoli polohy, tak je prostě v zadu zima !!! )
  )  

), ale tyto dvě věci mi z toho komfortu hodně berou.....
  ), ale tyto dvě věci mi z toho komfortu hodně berou.....

u mě zatím bez problémů,topí jak čert
 u mě zatím bez problémů,topí jak čert  sice nevím jak vzadu,ale asi fajn nikdo nic neříkal
 sice nevím jak vzadu,ale asi fajn nikdo nic neříkal 

Co hučí tak kola 16 zimáky zadní maji plošky :roll:ještě k tématu mě topí v zadu,ale nikdy nejezdím
 Co hučí tak kola 16 zimáky zadní maji plošky :roll:ještě k tématu mě topí v zadu,ale nikdy nejezdím
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Google [Bot] a 1 host