. Takže nezbývá, než Jasiovi vyseknout hlubokou poklonu a těšit se, že snad někdy příště to vyjde i mě.
 . Takže nezbývá, než Jasiovi vyseknout hlubokou poklonu a těšit se, že snad někdy příště to vyjde i mě.To Fordík: Jak jsi asi mohl být na společném fotu, když tě nemohli odtrhnout od pekáče a co dělal Wolf2 si taky dovedu živě představit

. Takže nezbývá, než Jasiovi vyseknout hlubokou poklonu a těšit se, že snad někdy příště to vyjde i mě.

Tož korva chlape,to so ti povedlo totok,fakty moc fajne,bavil jsem se až do konca
 Tož korva chlape,to so ti povedlo totok,fakty moc fajne,bavil jsem se až do konca  

Asi tisk šotek - tam mělo být, v prvním případě "i" místo "o"panther7 píše:Jasio díky za super video-jen nevím proč u mého tance máš hop-hop (doufám, že to nemám chápat, že ti můj tanec připomínal skákání a ne tancování)

, alespoň myslím
 , alespoň myslím  .
 .Jojo seděl v autě a mazal domu a pak šel na konečně plnotučný pivko a další akci ,až do rána .HAWK píše: a co dělal Wolf2 si taky dovedu živě představit

samozřejmě plnotučnýho.
  samozřejmě plnotučnýho.
panther7 píše:Jasio díky za super video-jen nevím proč u mého tance máš hop-hop (doufám, že to nemám chápat, že ti můj tanec připomínal skákání a ne tancování)

to myslel asi ve smyslu povzbuzení k tanci
  to myslel asi ve smyslu povzbuzení k tanci  

kalimoco píše:Kobrliku,co ty vykřičníky na konci věty.Má to znamenat,že drahou 1/2 nanecháš už kouzlit?

Právě jako že jsme pro...a co tam s ní budou dělat nechám na nich,ale kdyby si ji tam tejden nechali tak bych se nezlobilkalimoco píše:Kobrliku,co ty vykřičníky na konci věty.Má to znamenat,že drahou 1/2 nanecháš už kouzlit?

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů