Ale vypada to vevnitř jako tableta do pisoaru, akorat cervena
Vůně do auta
-
tomig
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Re: Vůně do auta
No... jist jsem to nezkoušel, takový dobrodruh nejsem...
- alexino
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
no tak to zkus teda pomocit, treba to zacne vonet
. Ja jsem se jeste porad nejak nerozhodl, ale asi zustanu bez vune, zatim to uvnitr voni vcelku "autem" takze to asi nebudu menit.. no uvidim, nejak nemam posledni dobou cas neco nekde testovat
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:
https://forum.ford-focus.cz/viewtopic.php?f=97&t=12113

Galerie:
-
čajda
- Test driver

Dnes jsem byl v Halfordu a měli tam vuni ford bylo to moc pekne vonadlo,bohužel nemel jsem u sebe mobil tak jsem to ani nevyfotil a ani jsem si to nkoupil protože to stalo 199,- Ale bylo to pěkné 
- alexino
- Zkušený

- Kontaktovat uživatele:
co je to ten Halford? a kde to je? ja ze sem o tom nikdy neslysel jen tady....
"Evžen" Ford Focus II kombi r.2006, 1.8 TDCi, deep navy blue

Galerie:

Galerie:
-
čajda
- Test driver

- tomason
- Test driver

-
tomig
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
Tak mě napadá, že strčit někomu rybu někde pod koberec, že to je voňka za všechny prachy a nejlepší pomsta na světě 
- NEEO
- Test driver

Bych mohl někomu strčit pod koberec plínu našeho zlatíčka.To by byla jízda.hihihihi

-
tomig
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
No... vyhrál jsi, to už asi nepřebiju...

- NEEO
- Test driver

- Mata
- Pokročilý

taky jsme nikdy nebyli nějací příznivci vůní do auta, ve Feldě jsme to nikdy neměli (a nemáme), jenže Fofík je po kuřákovi....ze začátku to bylo hrozný, protože my jsme nekuřáci, takže tím víc jsme to vnímali. Tak jsem koupila Ambi pur a manžel to vzal na milost. Jde to regulovat, voní to příjemně (aqua). Po kouři už auto cítit není, ale náplně dokupuji dál, docela se mi to líbí, když je auto příjemně jemně provoněné.
Stromky (zvláště vanilkové a další sladké vůně) nesnáším, taky puštěné strojky do výdechů puštěné naplno (a kdoví jaké) - to má sousedka ve Feldě a když s ní v zimě jedu, cítím tu vůni doslova na jazyku ještě dobu po vystoupení z auta....tak z toho je mi zle.
Palubku taky čistím nějakým sprejem (kdo si má ty názvy pamatovat) a zjistila jsem, že je s oblibou dělají ve vanilkové (!!!!o hrůzo!!!) vůni....
Stromky (zvláště vanilkové a další sladké vůně) nesnáším, taky puštěné strojky do výdechů puštěné naplno (a kdoví jaké) - to má sousedka ve Feldě a když s ní v zimě jedu, cítím tu vůni doslova na jazyku ještě dobu po vystoupení z auta....tak z toho je mi zle.
Palubku taky čistím nějakým sprejem (kdo si má ty názvy pamatovat) a zjistila jsem, že je s oblibou dělají ve vanilkové (!!!!o hrůzo!!!) vůni....
- Skubi
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
no my jsme teď koupili ten přepínací ambi na dvě vůně ( horské jezero a nařezané dřevo ) a za sebe můžu říct, že čupr.
pravda, ambi používám už asi 3 roky a bez nějakých problémů s poškozením palubky
pravda, ambi používám už asi 3 roky a bez nějakých problémů s poškozením palubky
FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!
-
ensiferek
- Junior

to nařezaný dřevo s horským jezerem mám taky.Musím potvrdit,že lepší vůni jsem v autě ještě neměl,je to super 
- Kóťa
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Mato,já pucuju palubku prontem na univerzální povrch.Modrá flaška a je bez vůně/zápachu...
Vám to dřevo/jezero voní?Chtěl jsem ho taky zkusit,ale podle ošahání té vonící samolepky mi to přišlo ee...Já pořád jedu anti tabac.
Od koupě má mondík taky uvnitř takovou divnou vůni...spíš zápach.Pokaždé co vlezu do auta,tak pořádně vyvětrám a pak to přebíjím tim ambipurem.Snad se to časem umoudří
Fofik to je jiná liga.Tam se nevoní od té doby co jsem přesedlal a když otevřu dveře... hmmmm 
Vám to dřevo/jezero voní?Chtěl jsem ho taky zkusit,ale podle ošahání té vonící samolepky mi to přišlo ee...Já pořád jedu anti tabac.
Od koupě má mondík taky uvnitř takovou divnou vůni...spíš zápach.Pokaždé co vlezu do auta,tak pořádně vyvětrám a pak to přebíjím tim ambipurem.Snad se to časem umoudří
- Mata
- Pokročilý

to Kota: no vidíš, to mě nenapadlo, hlupku jednu, Pronto mám doma, je dobrý! Neleskne se po něm palubka? Je děsný když se vycíděná palubka zrcadlí v čelním skle....