Ten môj sa mi zdá
 Ten môj sa mi zdá   trochu lenivý, nechce sa mu do otáčok, čakám, že pri cca 3500 otáčkach zaberie,..... dostávam ho pomaly na 140km/h ..... ja viem, je to kombi, dlhé prevody, nečakám trhač asfaltu ale aj tak som na pochybách. A pritom sa mu tolko venujem
 trochu lenivý, nechce sa mu do otáčok, čakám, že pri cca 3500 otáčkach zaberie,..... dostávam ho pomaly na 140km/h ..... ja viem, je to kombi, dlhé prevody, nečakám trhač asfaltu ale aj tak som na pochybách. A pritom sa mu tolko venujem   
 Napr. je zaradená 4, otáčky cca do 3000 ..... ako vám reaguje FF? Pri pridaní by mali otáčky ísť pomaly hore a potom aj výkon do určitej hodnoty..... u mna akoby to zastalo a pritom pedál je na podlahe
 Musím podradiť do trojky, dostať otáčky ale i tak po zaradení štvorky to nejako nechce ťahať. Nedávno som menil náplne, filtre, sviečky, diagnostika ok .............. už rozmýšlam o teste motora ....... Je to len môj divný pocit, alebo??? Ako to jazdí vám? Otáčky, rýchlosť, pružnosť? Asi by som to mal s niekym porovnať....... keby ste mali cestu okolo Bardejova, každy motor 1.6 16V je vítaný, pivo a klobása k tomu zdarma
 Musím podradiť do trojky, dostať otáčky ale i tak po zaradení štvorky to nejako nechce ťahať. Nedávno som menil náplne, filtre, sviečky, diagnostika ok .............. už rozmýšlam o teste motora ....... Je to len môj divný pocit, alebo??? Ako to jazdí vám? Otáčky, rýchlosť, pružnosť? Asi by som to mal s niekym porovnať....... keby ste mali cestu okolo Bardejova, každy motor 1.6 16V je vítaný, pivo a klobása k tomu zdarma 

(pri zvyšení otáčok dochádzalo ku kolísaniu) ................ este ju vymenim a potom som zvedavý na ťah ..............
 (pri zvyšení otáčok dochádzalo ku kolísaniu) ................ este ju vymenim a potom som zvedavý na ťah ..............