Vzdy je lepe chvilku na foru hledat. Pak by jsi nasel napriklad tento odkaz:Vodik píše:Ještě mi prosím poraďte, co znamená vlastně to ET? Jaký je rozdíl mezi ET47,5 a ET52,5? Díky.
http://www.elektrony.cz/
a tam najdes odpoved.

Vzdy je lepe chvilku na foru hledat. Pak by jsi nasel napriklad tento odkaz:Vodik píše:Ještě mi prosím poraďte, co znamená vlastně to ET? Jaký je rozdíl mezi ET47,5 a ET52,5? Díky.
Kludne ich tam supni.Je to odporucany rozmer od Forda.So 45 pneu tam bude velka fuga medzi blatnikom a kolesom a bude to vypadat ako kacica..neodees píše:a jak by to vypadalo s ráfkama 16R a na nich 205/50 myslíš že by to někde neškrkalo o blatník? nebylo by lepší tam šupnout 205/45? dík za radufoki píše:ja mam 16"
s odporucanim "kludne ich tam supni" by som si dovolil nesuhlasit. mal som na svojom Focuse rozmer 205/50R16 a v krajnej polohe mi lava predna pneumatika skrtala o vnutorne plasty blatnikov. ono totiz na tychto miestach moze byt pri vyrobe tolerancia odhadom tak +/-2-3cm. takze odporucam skontrolovat a pripadne nechat upravit.zirafak píše:Kludne ich tam supni.Je to odporucany rozmer od Forda.So 45 pneu tam bude velka fuga medzi blatnikom a kolesom a bude to vypadat ako kacica..neodees píše:a jak by to vypadalo s ráfkama 16R a na nich 205/50 myslíš že by to někde neškrkalo o blatník? nebylo by lepší tam šupnout 205/45? dík za radufoki píše:ja mam 16"
s odporucanim "kludne ich tam supni" by som si dovolil nesuhlasit. mal som na svojom Focuse rozmer 205/50R16 a v krajnej polohe mi lava predna pneumatika skrtala o vnutorne plasty blatnikov. ono totiz na tychto miestach moze byt pri vyrobe tolerancia odhadom tak +/-2-3cm. takze odporucam skontrolovat a pripadne nechat upravit.DI2F4Y píše:zirafak píše:Kludne ich tam supni.Je to odporucany rozmer od Forda.So 45 pneu tam bude velka fuga medzi blatnikom a kolesom a bude to vypadat ako kacica..neodees píše:a jak by to vypadalo s ráfkama 16R a na nich 205/50 myslíš že by to někde neškrkalo o blatník? nebylo by lepší tam šupnout 205/45? dík za radu
no ja tiez nepisem len tak z brucha. pisal som osobnu skusenost ze rozmer 205/50R16 mi na lavej strane skrtal o vnutorne blatniky. totizto v tom mieste su tolerancie karoserie dost velke. ja som nepisal ze sa to neodporuca iba moje odporucanie bolo skontrolovat to pre pripad ze by to nebolo tak celkom ok.zirafak píše:DI2F4Y píše:s odporucanim "kludne ich tam supni" by som si dovolil nesuhlasit. mal som na svojom Focuse rozmer 205/50R16 a v krajnej polohe mi lava predna pneumatika skrtala o vnutorne plasty blatnikov. ono totiz na tychto miestach moze byt pri vyrobe tolerancia odhadom tak +/-2-3cm. takze odporucam skontrolovat a pripadne nechat upravit.zirafak píše: Kludne ich tam supni.Je to odporucany rozmer od Forda.So 45 pneu tam bude velka fuga medzi blatnikom a kolesom a bude to vypadat ako kacica..
a este by som mozno pripojil jednu osobnu skusenost s Al-diskami... odporucam ak je moznost zohnat radsej original od Fordu 5x2 luce (nie su zbytocne siroke, su solidne spravene, odolne a robili sa v rozmeroch 6x15 a 6x16) ako nejake "vyhodne" masovky. mal som 16" od Ronalu (vzor R38) boli nenormalne tazke a jeden disk bol zjavne uz priamo z vyroby krivy. Idealny pripad je samozrejme nejake "fajnove kolieska" ak su financie (len potom clovek na kazdej okreske place...).![]()
[/quo
Ked nieco pisem,tak to nepisem iba tak,ale to mam osobne odskusane.Poradil som tu uz mnohym ludom a nikto problemy nemal.
Tvoj nazor ti vsak neberiem.
Ja osobne mam auto este o 3 cm nizsie k zemi.ET-cko 38 pri disku 7x16,takze nejaky ten mm mi lezu kolesa von a ziadny problem som ani pri plnom obsadeni auta a brutalnom prepruzeni nemal.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů