No mám dost,ty Škodovky ze mě udělaly uplnýho blbce.
Ted se bojím čím mě ještě Fofo dostane

to jde u všech variant el. oken ( 2x,4x ) nebo jen u některé?romosch píše:Tak ted mě to auto zase dostalo,ty okna fakt jdou stáhnout tím dálkáčem.
Já jsem stáhl všechny 4,zamkl jsem dalkáčem a podržel knoflík a světe div se okna se zavřela jak mávnutím kouzelného proutku.Skubi píše:to jde u všech variant el. oken ( 2x,4x ) nebo jen u některé?romosch píše:Tak ted mě to auto zase dostalo,ty okna fakt jdou stáhnout tím dálkáčem.
Aha omluva,poprvé jsem napsal že se dají stáhnout,ale myslel jsem zatáhnout(zavřít). Ale i tak jsem v šoku,já si totiž návod nečetl tak do podrobna(nerad čtu). A aspon mám občas radost z nějaký nový vychytávky.SpeedyGonzales píše:Romoschi, ty okna stáhneš nebo zatáhneš? Já je zatáhnu (zavřu) dálkáčem, ale nějak se mi nepovedlo je otevřít dálkáčem, jestli to teda jde, v návodu je řeč jenom o zamknutí![]()
A páč mam auto před FL tak se mi samo nezamkne a to sem čekal jak trubka asi 15 minut před autem
a nějakej magor mě přejedeJasio píše:To Skubi:
Musíš stát přesně 1,8m od od levého blinkru a krok doředu v úhlu 42° od osy vozu, jinak to fungovat nebude. Jo, a ještě musíš naklonit hlavu napravo. Tak ať ti to zítra vyjde.![]()
Musíš si ještě vzít oranžovou vestu , aby tě bylo líp vidětJasio píše:To Skubi:
Musíš stát přesně 1,8m od od levého blinkru a krok doředu v úhlu 42° od osy vozu, jinak to fungovat nebude. Jo, a ještě musíš naklonit hlavu napravo. Tak ať ti to zítra vyjde.![]()
a nestačila by origoš reflexní zelená z Ministerstva dopravy?bofi píše:Musíš si ještě vzít oranžovou vestu , aby tě bylo líp vidětJasio píše:To Skubi:
![]()
![]()
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host