Dotaz na konkrétní vůz Focus Combi
- mmates
- Nováček
Re: Dotaz na konkrétní vůz Focus Combi
To bobbob: díky, ale FF2 jsem nechtěl, je moc široký, mám úzký vjezd na pozemek:) FF1 2004 se dá možná pořídit i levněji, těch 200k byl max.limit.
-
- Nováček
Pro odborníky na ceny FoFo II dávám odkaz na ALD Automotive.Za cenu pod 200.tis.tam už jsou jen 3kousky.V pondělí jich bylo ještě 6.Jde o auta po leasingu.Co se týká výbavy tak ano je ubohá-nemám 8airbagů ale jen 4,nemám auto klimu ale manuál,nemám liťáky ale plechy,nemám CD ale jen kazety.Mrkněte se pokud nevěříte.
http://www.tipcars.com/own/nown/applica ... 1220610196
http://www.tipcars.com/own/nown/applica ... 1220610196
-
- Junior
HM...,ceny zajímavý,kilometry a výbava už tolik ne.Opotřebení interiéru taky.Divím se,že mají odvahu dát k inzerátům fota ''hezky'' udržovaných motorů
http://www.ebm.cz/applications/scripts/ ... 8114790000
Asi při těch cenách mají obrat,že si s tím hlavu nelámou.Snad tak nevypadají všechny.

Asi při těch cenách mají obrat,že si s tím hlavu nelámou.Snad tak nevypadají všechny.
- KubaU
- Junior
No jo, no, jsou to služební auta co si zaměstnanci na konci leasingu nedokoupili, se všemi výhodami a nevýhodami z toho plynoucími.
Asi lepší motor špinavej a funkční, že vypiglovanej se zakamuflovanou závadou... Což je možná i jejich logika. A asi jim to fakt bude jedno, auta prostě prodávaj ve stavu v jakém jsou. Jen ta "tříletá záruka" je fakt srandovní
Asi lepší motor špinavej a funkční, že vypiglovanej se zakamuflovanou závadou... Což je možná i jejich logika. A asi jim to fakt bude jedno, auta prostě prodávaj ve stavu v jakém jsou. Jen ta "tříletá záruka" je fakt srandovní

- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Myslim, že to tak je. Mám focuska taky od ald, a když jsem si ho byl prohlížet, tak karoserie i interiér byly vymydlený, ale motor ne a bylo na tom krásne videt jestli nekde neco neteče, nebo neprosakuje. Oproti tem co tam jsou ted, jsem měl štěstí na jednoho kterej mel najeto jen 100 a i opotřebení tomu odpovídalo.KubaU píše:Asi lepší motor špinavej a funkční, že vypiglovanej se zakamuflovanou závadou... Což je možná i jejich logika
-
- Junior
jj,oba máte pravdu.Jen jsem tím chtěl říct,že se majitelé(podnikatel nebo lízinkovka) o auto moc nestarali.Prostě jen jezdili a věděli,že to po 100 000 a více km střelí a koupí druhý.Já bych do takovýho zhuntovanýho auta nešel,ale to je jen můj názor 

- P2M
- Junior
Na druhou stranu firma neřeší x-tisícové výdaje v případě nutných oprav a prostě je nechá provést, kdyžto přístup soukr. majitele může být dost jiný...
je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
- Wall-e
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
přesně tohlodle jsem obával, ale když si ho projel a podle toho jak se chová ted, tak s ním bylo zacházeno asi docela slušně. Kdybch videl že to je rozhašený, páč s tím nekdo závodil, tak si si ho logicky neberu. A navíc jsem byl (jako asi vetšina lidí) limitovanej financemaensiferek píše:Prostě jen jezdili a věděli,že to po 100 000 a více km střelí a koupí druhý
- Konik
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tohle jsou auta s největší pravděpodobností auta z operativního leasingu. Tzn. že nájemce platí určitý měsíční paušál, ale auto je stále majetkem pronajímatele a ten hradí také veškeré opravy a údržbu. Což znamená, že by auta měla být pravidelně udržována. Na rozdíl od finančního leasingu se auto po skončení pronájmu vrací zpět k pronajímateli a nedochází k jeho odkoupení nájemcem. Jsou to služebáky, takže stav aut (hlavně po kosmetické stránce) asi nebude úplně 100%. Na druhou stranu se dá narazit na auto, které má sice najeto poměrně hodně kilometrů, ale mohl s ním jezdit jen jeden člověk, který se k němu choval hezky. Ale to bude asi spíš výjimka. A kdyby bylo celé auto OK, tak bych špinavý motor moc neřešil.
Ford Focus MkIII Combi 1.6 EB (2014)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)
Renault Clio IV 1.2 (2014)
ex: Ford Focus MkI 1.6 Combi (2003)
ex: Mazda MX-5 NB 1,8 (1999)
ex: Citroën C3 1.2 VTi (2015)