pridavam sa k pozitivne hodnotiacim.. skvele som si zajazdil, a opet videl zname tvare.. rad sa zucastnim aj nabuduce, ak bude cas (dufam)
a som rad ze sa nikomu nic nestalo
ozaj, ako skoncil martin a jeho 170 koni?
(vysledky by mali byt tu ale este nie su)
skutocne paradne straveny den.chodim sice aj sam ,alebo s Denisou takto jazdit,ale s takouto kolonou je to uplne nieco ine,provokujuce,adrenalinove.osobne mozeme zopakovat hocikedy,aj ked momentalne je pre mna dost citelne limitujuce,ze mam obute zimne gumy a oproti 18 to nieje uplne ono,alebo si proste len musim zvyknut
Konecne som sa sem dostal aj ja... :-/
Bolo paradne, takto som si este asi este nikdy nezajazdil. Jazda v kolone ma vyprovokovala k stylu jazdy a k rychlostiam, ktore som este na takych cestach nezazil.
Co ma mrzi, ze som nemohol vyskusat osobne Martinovu raketu, nedociahol som na paedale.
Mam zopar fotiek, neskor sem dam a s fotakom som aj trosku nafilmoval, takze ked budem mat chvilu tak to sem hodim.
Ford Focus 1.6 Duratec 16V DOHC 100PS 5-dv Champion X - strieborny srsen
Normálně jste mě nalákali, že jsem z Pezinku jel do Prahy přes Babu. Jelikož neznám tu cestu, na moc jsem si netroufl, ale klobouk dolů - kromě cesty na Šturec jsem žádnou takovou nezažil. Už chápu Vaše nadšení.
Dočasně: lítačka na MHD
PRODÁNO: Ford Focus combi, Ghia, 1.8TDCi, 85kW, r.v. 10/2002