Psal jsem ti mailhide píše:Mám

, přes POI body jsem si našel hotel kam jedu a uvidím. Nejvíce jsem však zvědav na držák do výdechů ventilace, pro jistotu si vezmu ještě sebou tu přísavku na sklo, kdyby se to ráčilo padat. Venku je to stejně docela namrzlé, tak si myslím že řezat zatáčky raději nebudu.
 , přes POI body jsem si našel hotel kam jedu a uvidím. Nejvíce jsem však zvědav na držák do výdechů ventilace, pro jistotu si vezmu ještě sebou tu přísavku na sklo, kdyby se to ráčilo padat. Venku je to stejně docela namrzlé, tak si myslím že řezat zatáčky raději nebudu. 

No já mám N73 a HF do ucha od Nokie... Ještě jsem to najednou nezkoušel.No1 píše:2 Magic : drzak ve vydechu ventilace pouzivam od doby, kdy mam FF. Nejdrive jsem v tom mel original na SE P910 a ted tam nejaky univerzal a v nem HTC Wizzard (MDA Vario, Qtek 9100). Oboje bez problemu.
A samozrejme funfuje GPS i BT HF (mam Parrota). Jedine, co se stane je, ze se vypne hlasova navigace pri probihajicim hovoru. Tusim, ze to je odvisle od pouzite verze BT v telefonu (tusim, ze verze 1.0 neumela komunikovat s vice zarizenimi soucasne - tim trpi napr. SE P900). Ale ruku do ohne za to nedam.

Vsetky funkcie vsak funguju bezproblemovo iba s original sadou/nie bluetooth/ od NOKIA...Ty si pravdepodobne kupil nieco UNI,ale aj tak by stlmenie a pocuvanie hovoru cez audio instalaciu v aute po spravnom zapojeni fungovat malo.Snad ti poradi niekto,kto sa rozumie audioinstalacie v aute...opicak píše:Mám na všechny velkou prosbu. Pořídil jsem se bluetooth HF sadu (celkem hodně používám telefon za jízdy) a použil návod z http://www.focus.kvalitne.cz/down.html pro zapojení k rádiu CD 6000. Mám rádio i s ikonkou telefonu na předním panelu. Podle návodu by tohle rádio mělo podporovat tlumení při hovoru (HF na to má výstup) a mělo by i umět použít reproduktory rádia při hovoru. Už si připadám jako blb, protože jakékoliv zapojení nefunguje - rádio netlumí a zvuk z reproduktorů nejde. Zkoušel jsem snad všechny možné varianty. Předpokládám,že nejsem jediný, kdo HF používá, proto prosím o radu. Můžete mi někdo napsat, jak to máte zapojené?? Díky moc.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti