Díky za odpovědi!
Ventilátor
-
Dumtcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Ventilátor
Když ráno nastartuji a auto je úplně studené, tak cca po půl minutě se mi roztočí ventilátory motoru. To je ráno třeba 5 stupňů
Beží celou dobu co běží motor. Čím by to mohlo být? Vodu mám po MAX.
Díky za odpovědi!
Díky za odpovědi!
-
zirafak
- Test driver

Re: Ventilátor
Uplne normalna vec
neries 
- Jemar
- Zkušený

Předpokládám že "ventilátory motoru" jsou na chladiči. Pokud ano, pak máš nejspíš zapnutou klimatizaci. Pokud máš ovladač rozvodu vzduchu nastavený na symbol předního okna, a rychlost na 3, běží skrytě klima, aniž by svítila kontrolka. Pokud nechceš aby klima takto fungovala, stačí prostřední ovladač pootočit o jednu polohu nazpět a klima by se měla vypnout. Tohle zapojení mají mají auta po FL, předtím se klima automaticky nespínala. Pokud to máš jako na obrázku s těmi oražovými symboly, pak je to to nové zapojení s klimou, pokud máš symboly jen bílé, pak je to to starší zapojení. Někde je to tu už popsané. Pokud jsem se někde seknul, tak mě opravte.Dumtcha píše:Když ráno nastartuji a auto je úplně studené, tak cca po půl minutě se mi roztočí ventilátory motoru. To je ráno třeba 5 stupňůBeží celou dobu co běží motor. Čím by to mohlo být? Vodu mám po MAX.
Díky za odpovědi!
-
Dumtcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
To jsem se špatně vyjádřil s těma ventilátorama. Samozdřejmě že na chladiče.
Mám to zapojené jako po FL. Zeptám se - klima se zapne i když je jen jeden z těch ovladačů na ten oranžový symbol okna? Mě totiž větrák na 3-stupen nejede...Jdu to vyzkošet a dám vědět...
Mám to zapojené jako po FL. Zeptám se - klima se zapne i když je jen jeden z těch ovladačů na ten oranžový symbol okna? Mě totiž větrák na 3-stupen nejede...Jdu to vyzkošet a dám vědět...
- Jemar
- Zkušený

Detaily ti musí zodpovědět ti co to tak mají, já mám před FL a tak mi klima nespíná. Tady se dozvíš víc a moderátor by to tam mohl přesunout 
-
Dumtcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Díkec! Tady už si to dohledám.Jemar píše:Detaily ti musí zodpovědět ti co to tak mají, já mám před FL a tak mi klima nespíná. Tady se dozvíš víc a moderátor by to tam mohl přesunout
-
Dumtcha
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Tak je to vyzkoušeno
. Když dám ten prostřední ovladač úplně vpravo (na okno), tak klima hned sepne. Aby se ale nezapla, tak stačí nedávat oplně doprava, ale o zoubek se vrátit... Taková blbost a já už přemejšlel, co je špatně...