Ford Focus 18 TDCi, 85 kw, Combi
- pntr
- Nováček
Tak tohle ja z jednoho obrazku nepoznam, stejne bych to musel nejdriv videt. A navic jsem uz psal ze je ta cena podezrele nizka. Ja kdyz dobre, tak dam dohromady tak tech 220, ale spis bych se chtel udrzet na 200 tis. No, uvidime co sezenu. Zatim co jsem prochazel bazary v Brne, tak mam pocit, ze nic nekoupim. Je to des a hruza. Jeste mozna zkusim nejake inzeraty po lidech. Ale necekam nic lepsiho..
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
podivej se na tipcars tam je taky a tam je vic fotek . tohle je co je videt z fotek az ho uvidis live tak se mozna zdesis jeste vic .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pokud chces nejakeho pekneho tak si radsi priplat , rozhodne se to vyplatipntr píše:Tak tohle ja z jednoho obrazku nepoznam, stejne bych to musel nejdriv videt. A navic jsem uz psal ze je ta cena podezrele nizka. Ja kdyz dobre, tak dam dohromady tak tech 220, ale spis bych se chtel udrzet na 200 tis. No, uvidime co sezenu. Zatim co jsem prochazel bazary v Brne, tak mam pocit, ze nic nekoupim. Je to des a hruza. Jeste mozna zkusim nejake inzeraty po lidech. Ale necekam nic lepsiho..
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- pntr
- Nováček
Asi jo. Bylo by super narazit na auto jako muj kamard ted o veekendu. Sice je pravda, ze jsme po CR najezdili 650 km, ale nakonec koupil auto od chlapa, kterej ho prodaval s tezkym srdcem jen kvuly tomu, ze dostal firemni a uz ho nepotrebuje. Malo najeto, protoze snim jezdil jen na dovolenou a s deckama na vylety. Dokonce na prodej se prijela s autem rozloucit cela rodinka... Bylo opravdu zachovale a nebyt jednoho dulku na predni kapote, vypadalo jako nove.. Zato co jsme vydeli predtim byla hruza.
- pntr
- Nováček
Ja si priplatim, ale jen max. do 220tis. vic nenaskrabu ani s pujckou a prodejem toho co mam ted.
Ve ctvrtek jsem si projel brachovo Focusa 18 tdci myslim ze 75 kw z 2004. Fajn svezeni, jen v niskych se mu moc nechtelo a na me nezvykle kratke kvalty. Posilovac byl trosku tvrdej, ale jinak super jizda. Najel jsem asi 70 km
Ve ctvrtek jsem si projel brachovo Focusa 18 tdci myslim ze 75 kw z 2004. Fajn svezeni, jen v niskych se mu moc nechtelo a na me nezvykle kratke kvalty. Posilovac byl trosku tvrdej, ale jinak super jizda. Najel jsem asi 70 km
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: hledam........
lidi, já se držím, vím, že o to tu nejde a nechci bejt jízlivej, ale když vidím slova jako "vyděl" nebo "kvůly" či "výkend", tak mně jde mráz po zádech...pntr píše:Ja osobne do toho moc nevidim a prave s toho duvodu jsem tady. Bavil jsem se s clovekem, ktery mi ukazal stranky http://www.mobile.de a cokoli si na nich vyberu mi doveze za 400e a postavi na znacky. Horsi je ze mi to tam asi nikdo nezkontroluje v jakem je to stavu. Pak jsem narazil na cloveka z jednoho bazaru, ktery mi ho taky doveze a zkontroluje + nejake vymeny naplni za 20 000kc. Uz jsem i premyslel, ze si pro to zajedu sam. Treba ted jsem tam vydel slusneho focusa za 6400e. Vetsinou mam cas hledat na netu v noci, a rano kdyz se jdu podivat, tak uz je pric...
Jinak si nedovedu vysvětlit, jak někdo může dát paušální cenu za dovoz, notabene ve výši 400 Eur - vždyť je rozdíl, když se pro to jede za hranice ČR, nebo někam k Belgii. Pokud je to paušál bez dopravy a dovozce účtuje standardním způsobem i dopravu, tak je to zlodějina - já když chci přivézt auto, které objevím v Německu na Internetu, tak řeknu jednomu z dovozců, kterejch je všude dost, a ten si účtuje 8 Kč/km (druhej 9,- Kč/km) - ten přijede do Německa, omrkne to, a pokud je auto v relativně dobrém stavu, tak ho přiveze, v opačném případě se domluvíme, že mu zaplatím naftu a litr navíc a auto nebere. A to ještě v rámci ceny (popř. za nějaký stovkový poplatek) do Německa zavolá a zkusí zjistit co možná nejvíc po telefonu a popř. ho zarezervuje faxem, navíc mě dokáže založit penězma, pokud nemám hotovost (bez poplatku) a ještě sežene eura za lepší cenu, než je mám možnost sehnat já. A stejně na tom má slušnej profit.
Ford Focus 1.6 16V Combi Viva, cosmic-silver met., r.v. 2004
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pntr
- Nováček
Popravde, kdyz mi rikal 400e, tak jsem to v te dobe nijak neresil. Ja toho kluka potkavam. Ja jen o nem vim, ze je to jeden s tech, ze kdyz si reknes o napr. rogalo, tak ti ho sezene. Je mozne, ze myslel jen nemecko, ale to mi uz nerekl. Stejne to uz nema cenu resit, protoze od nej auto chtit nebudu. Ale pro zajimavost se ho muzu zeptat, jak to vlastne je.
Pro me zatim zustava, ze to auto jeste nemam.. a vsem diky za nazor, protoze kvuli tomu jsem tady... Peta
Pro me zatim zustava, ze to auto jeste nemam.. a vsem diky za nazor, protoze kvuli tomu jsem tady... Peta
- pntr
- Nováček
Porad hledam a hledam a hledam..... Sice jsem byl rozhodly pro diesel, ale chvilkama uz uvazuju i o benzinu. Jsem tak trosku na vazkach..... Uz sam zacinam byt zvedav co vlastne koupim... Asi bych potreboval slyset, jaky je cenovy rozdil v porizeni, rozdil cen ND a bezne udrzby a tak... Asi to tady semnou nebude lehke, ale co uz.... Docela by me zajimalo, nezavisle, co by se dalo poridit za 200 tis. Pokud by to slo, tak uz bych chtel tu novejsi masku a kombi. Diky
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
mam zkusenost ze pak clovek koupi pomalu ani co by nechtel , viz muj prispevek s tím TDI , ten pan je nestastnej nejezdi a nema ani penize a bazar a majitel delaji mrtveho brouka .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
- pntr
- Nováček
To asi ne. Ale pokud by se mi zadarilo jako memu kamaradovi, ktery koupil Citrona trojku tri roky stareho za zustatkovou cenu leasingu (ten clovek se rozvadel a mel dluhy a nemel uz cas cekat na normalni prodej)
Koupit auto o cca 100 tis. levneji......... tomu se rika stesti....
No pokud se to stesticko zase unavi, tak doufam, ze sedne pro zmenu na me...

- pelen
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Zalezi, jak dlouho chces cekat.pntr píše:To asi ne. Ale pokud by se mi zadarilo jako memu kamaradovi, ktery koupil Citrona trojku tri roky stareho za zustatkovou cenu leasingu (ten clovek se rozvadel a mel dluhy a nemel uz cas cekat na normalni prodej)