Já jezdím do "značkového" pneuservisu Barum/Continental, vykulím z kufru nové gumy koupené přes nejlevnejsipneu.cz o litr na kus levněji než by mi je prodali oni, neřeknou ani popel i když to je taky Continental co prodávají, nandají mi je, vyváží, zaplatím a jedu.Compressor píše:Zdarec lidi.Chtěl jsem se zepta,když si koupím gumy přes net,nemají pak v pneuservisech kecy,že si to člověk nekoupil u nich?Nazujou to bez problémů?
Canndale, v Raci poznam pneuservis, kde prezuje a vyvazi chlapik 4 kola za 450 Sk...canndale píše:ja som si nasiel pneuservis, kde robia hlavne servis gum a diskov, ak chces od nich pneu, tak ich objednavaju odniekial, nemaju na sklade ziadne tak nefrflu..
maju pevnu taxu, ze vymena 4x guma a vyvazenie 1000Sk, bez blocku 800a nefrflali, ze som doniesol z netu gumy
prezuval som u nich aj letne a teraz dam aj zimne (objednal som Dunlop SP Winter Response, v testoch ich dost vychvalovali a matadoru a barumu som sa chcel uz vyhnut)
sak vo vacsine miest je viacero servisov, tak ked v jednom nevymenia, idem dalej - konkurencny boj
Asi skoro kazdy internetovy prodejce ma smluvni pneuservisy, treba jsem si objednaval z nejlevnejsipneu.cz, tak jsem vyhledal smluvny servis ktery byl co nejbliz k memu domu, dal jsem do poznamky aby dovezly tam a pak uz s toho servisu me zavolali ze je maji, prijej jsem, nazuli, hodili letny gumy do kufru, zaplatil jsem 800 Kc za prace a mel jsem to za sebou behem asi hodinyCompressor píše:Zdarec lidi.Chtěl jsem se zepta,když si koupím gumy přes net,nemají pak v pneuservisech kecy,že si to člověk nekoupil u nich?Nazujou to bez problémů?
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host