Mrkněte na ošoupaný volant?
-
- Nováček
Mrkněte na ošoupaný volant?
Zdravim,
Tak sháním též ojeté fofo. Prošel jsem pár autobazarů a narazil jsem na toto. Ford Focus 1.8Tddi 2001, najet 116 000 km,cena slevnena z 129000kc na 119000kc. Serviska jen prvni 3 roky. Ale udivuje me jak je ochmatany volant a koule řadící páky je vyměněná. Auto je dovozeno z italie, dle VIN je vyrobeno ve Španělsku. Motor přede a tahne gut, jen se mi nezdají kilometry. Mrkněte na to zkušeným okem, kolik auto může mít najeto a co mohu očekávat za problémy. Odkaz http://picasaweb.google.cz/rotoped2001/focus/ . Budu rad kazdou radu.Diky
Tak sháním též ojeté fofo. Prošel jsem pár autobazarů a narazil jsem na toto. Ford Focus 1.8Tddi 2001, najet 116 000 km,cena slevnena z 129000kc na 119000kc. Serviska jen prvni 3 roky. Ale udivuje me jak je ochmatany volant a koule řadící páky je vyměněná. Auto je dovozeno z italie, dle VIN je vyrobeno ve Španělsku. Motor přede a tahne gut, jen se mi nezdají kilometry. Mrkněte na to zkušeným okem, kolik auto může mít najeto a co mohu očekávat za problémy. Odkaz http://picasaweb.google.cz/rotoped2001/focus/ . Budu rad kazdou radu.Diky
Ford Focus 1,6 Combi. 2002
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Re: Mrkněte na ošoupaný volant?
tak ten volant ma tak odhaduju 300.000 km nejmin
Ale pedaly tak hrozne nevypadaji, mozna byly meneny
btw: za ty prvni tri roky, co ma servisku, mel najeto kolik?

btw: za ty prvni tri roky, co ma servisku, mel najeto kolik?
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
no ten volant to má za sebou
, nicméně i majitel se mohl patlat nějakým srá..m na ruce a tohle to udělá, nebo měl agresivní pot, náš šofér co máme na firmě má takovejhle volant po 148t v mercedesu

Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
co za problem ? treba cerpadlo
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- canndale
- Zkušený
na tom volante mohlo byt nieco nalepene, pretoze je osupany skoro vsade rovnako
ja mam 220tis a takto osupany volant nemam
ja mam 220tis a takto osupany volant nemam

Toyota Highlander 2.5h
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
Small CX3
Ford Focus 2010, 1.6i 74kW
- KASHA
- Pokročilý
hej tak tomu nevěřím, že by někdo takhle ochmatal volant, leda že by celou dobu co řídi ho hladil a hladil a hladil furt sem a tam, to vpadá, jak by byl jako kdyby ošmirkglovanej schválně, jak by tam fakt bylo cosi třeba nalepenýho a pak to sundával nějakým debilním způsobem.
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla

-
- Zkušený
Na starym aute jsem mel hodne a takle to nevypadalo, ale ten typ volantu se uz od spoju svlika... musel jsem si tam dat takove lepeni. A po servise uz jsem jej celej zalepil. Tezko rict. Nekdo ma drsny pracky.. 

- Jozkablack
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Mám najeto 162t.km a pedály mám oproti tomuhle jak nový.
Ford Focus combi, 1.8TDDI, 66KW, 03, červená sériovka kromě alu kol a folií 35%-15%-5%
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
Renault Megane 1.6 benál, 5dv, 1996
Nálevna U Velasů: https://www.restauraceuvelasu.freepage.cz/onas/
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Tak podle pedalu tohle auto nema 116t ani nahodou.Ja mam 123t a mam je oslapane jen lehce.A ten volant vypada...no jak bych to rekl.Kdyz jsem byl kupovat auto u Fokiho,tak mi ukazoval vedle stojiciho Fokuse a ten mel volant podobny a mel takto oloupane i plasty na dverich kolem vnitrni kliky a pry to bylo nejakym kremem na ruce,ktery ta zenska pouzivala. 

-
- Nováček
Diky za rady. Kolik mel na servisce za 3 roky jsem si bohuzel nezapamatoval. Ale ten volant je od pohledu podezrely. Kor kdyz to zasahuje i do stredu volantu. Asi s tim nekdo najezdil hooodne kilometru a tak radeji necham tento fofo byt. Auto je z Italie, mozna se majitel potil jako prase a nebo mel na volantu nasazeny kryt, ktery se posouval. Jeste jednou diky.
Ford Focus 1,6 Combi. 2002
- Forny
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Ja mam u sveho podobne obrouseny pedaly, ale to mam skoro 300.000 km a to taky zalezi kde clovek jezdi - mesto porad radi, brzi kdezto pokud bych jel do rakouka po dalnici dam za 5 a pustim tempomat ( v mem pripade cihlu na plyn
) a jedu.

- motokuba
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Tak to mi něco připomíná
kupoval jsem FIATA MAREU a nalítano 119tis sem tam přijel ošoupaný volant uplně max a tak i řadička, tak jsem ho koupil pak sem ho dal do servisu a ti mi řekli 2 možnosti:
1. bud má auto min najeto 200tis (a to se přikláněl k variantě ještě více)
2. auto bylo využíváno např. ve stavebnictví nebo někde kde jsou agresivní látky a ty ten volant poškodily. (přenosem díky rukou)
Ale přihkláněj se k té první variantě že má auto min. 200tis za sebou, a neboooo jakožto technik jakosti vím že z 10 kol muže být jedno špatné tak by se to mohlo stáhnout i na volat třeba byl jen jeden kus špatný a ted ho zrovna vidíš (škoda že má fofo plastovou řadičku poznal by jsi to lépe)
PS: Vzhledem k tomu že jsem "motorkář" a Ti hooodně moc jak blbí (někteří) hledí na ujeté km ale nekoukají na stav tak bych doporučoval na auto pořádně kouknout a nehledět na stav pokud je auto v pořádku protože raději koupim auto které má 250tis km a je to lakýrka než auto s 100tis km ale za to před poločasem rozkladu

1. bud má auto min najeto 200tis (a to se přikláněl k variantě ještě více)
2. auto bylo využíváno např. ve stavebnictví nebo někde kde jsou agresivní látky a ty ten volant poškodily. (přenosem díky rukou)
Ale přihkláněj se k té první variantě že má auto min. 200tis za sebou, a neboooo jakožto technik jakosti vím že z 10 kol muže být jedno špatné tak by se to mohlo stáhnout i na volat třeba byl jen jeden kus špatný a ted ho zrovna vidíš (škoda že má fofo plastovou řadičku poznal by jsi to lépe)
PS: Vzhledem k tomu že jsem "motorkář" a Ti hooodně moc jak blbí (někteří) hledí na ujeté km ale nekoukají na stav tak bych doporučoval na auto pořádně kouknout a nehledět na stav pokud je auto v pořádku protože raději koupim auto které má 250tis km a je to lakýrka než auto s 100tis km ale za to před poločasem rozkladu

My car hstory:Fiat Tipo, Fiat Marea, BMW 735i, BMW 316i,BMW 320i VANOS,Ford FOCUS 1,8 TDDi
My moto history:Jawa 250, GS 500, GSX600F, GSF600, VFR 750, VTR 1000, YAMAHA FJ1100
My dream: HONDA VFR 800 V-TEC