Ford Focus Combi 1.6 16v - je to doma
- jirinp
- Nováček
Ford Focus Combi 1.6 16v - je to doma
Zdravim, chystám se pořídit FF, dle obhledu na netu a finacnich moznosti jsem si stanovil cenu na 120tKc-1,6ccm-1999rv (tydle prachy ale citam ze bez pujcky dam dohromady az v rijnu). Ted mi ale neda spat docela lakavy nablejskany inzerat http://auto.bazos.cz/inzerat/2340693/Fo ... 16-16v.php . Zajimal by me Vas nazor, jestli tam aspon sjet se na to mrknout , jestli to vypada na dobrej kup aspon z tech fotek. Prodejce pise prvni majitel, ale lustrator gugl hlasi ze toho prodava vicero. Do Blanska to mam celkem kousek a kdyby to byl fajne kup, tak bych ty prachy nak postrachal uz ted.
Do porovnani bych este zahrnul http://www.dovozautzezahranici.cz/ tu 1,6 za 118. Tendle web uz sleduji dele, same vzhledove hezke kousky vozi, znate je nekdo, mate zkusenosti? Tu na diskusi se moc o nich nepise. Jednu referenci sice mam, ale estli jeste nekdo jste od nich nebral?
Toz diky za poznatky
Do porovnani bych este zahrnul http://www.dovozautzezahranici.cz/ tu 1,6 za 118. Tendle web uz sleduji dele, same vzhledove hezke kousky vozi, znate je nekdo, mate zkusenosti? Tu na diskusi se moc o nich nepise. Jednu referenci sice mam, ale estli jeste nekdo jste od nich nebral?
Toz diky za poznatky
Naposledy upravil(a) jirinp dne 14.10.2008 20:21, celkem upraveno 2 x.
FF Combi 1,6, r.v. 1999, tmavěmodrámetlička
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
Od 6/2013 Auto s pííp ve znaku, jízda plná zázraků - aneb Fluence. Focus prodán tchánovi, takže se o něj stále starám
- tomason
- Test driver
Re: Ford Focus Combi 1.6 16v z inzerát - jít do toho předčasně?
to musíš prostě vidět omrknout z fotky je to okrajové ,ale vypadá dobře
obě
objížděj a srovnávej

byl focus 2005 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
je Focus 2008 1.8TDCI
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
pekna znacka na to za

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- jirinp
- Nováček
Tak nekdo uz ma slozenou aj zalohu. Tak nic.
No stejne jsem to videl puvodne na ten rijen. Samozrejme to tu budu sledovat, estli nekdo neco nabidne. Inak pak nake bazary objedu, ci ten dovozautzezahranici.
No stejne jsem to videl puvodne na ten rijen. Samozrejme to tu budu sledovat, estli nekdo neco nabidne. Inak pak nake bazary objedu, ci ten dovozautzezahranici.
- jirinp
- Nováček
Re: Ford Focus Combi 1.6 16v - mrk na foto
Tak uz je to aktualni, v sobotu jedu s kamosem mechanikem hodit mrkanec na todle http://www.sauto.cz/car_detail.php?filt ... id=6706695 . Kdyby tam Vaše zkušené oko našlo nějakou nesourodost, podivnost, tak díky za info.
Inak mám v merku ještě jednu nabídku, sice diesel TDCi, dražší, ale zas Ghia - a zde otázka k výbavě. Prodejce cosi říkal o elektrickém stahování zadních oken, nějak jsem to nepochopil, jako že tam prej sehnal motorek, tak estli 4 el okna je normal Ghia, či je i Ghia s el. okny pouze vpředu.
Inak mám v merku ještě jednu nabídku, sice diesel TDCi, dražší, ale zas Ghia - a zde otázka k výbavě. Prodejce cosi říkal o elektrickém stahování zadních oken, nějak jsem to nepochopil, jako že tam prej sehnal motorek, tak estli 4 el okna je normal Ghia, či je i Ghia s el. okny pouze vpředu.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
proc tam je jeden airbag kdyz pise 2x a nehavarovano ?
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
-
- Nováček
JIRINP: Videl som dost Focusov Ghia, ktore mali el. okna len vpredu. Tak asi boli standard len predne.
- jirinp
- Nováček
Díky za postřeh Foki, prd o tom vím, sem si toho ani nevšiml. Takže je to auto buď z východního bloku - co jsem vyčetl z diskuse, nebo je po havárce (to spíš), bo Francie na východě neleží, na těch papírech je Franina nebo něco podobného.
- Compressor
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
A nebo tam ten popisek co to má a co ne zase okopíroval odjinud,protože multifunkční volant tam taky nevidím 

-
- Junior
To asi myslej to ovládání radia pod volantem.
Ford Focus ll 1.8 16V 92 kw Duratec Combi r.v. 2006
Ford Ka 1.3 51 kw Duratec 2002
Ford Focus 1.6 16V Combi r.v.2003 - po smrti
Ford Ka 1.3 51 kw Duratec 2002
Ford Focus 1.6 16V Combi r.v.2003 - po smrti
- jirinp
- Nováček
Tak jsem to vzal.
Karoserie - drobne skrábance, 2,3 tukance, levej predni naraznik,asi naky parkovistni potkani, bo zhruba 1/4 byla lakovana ne zrovna trefenym lakem. Koroze - prave zadni dvere dole naznak zahnednuti, ale kamos radce to poresi i s temi skrabanci.
Motorove, spojka, brzdy, tlumice - pri jizde vse v poradku. Na motoru infa o vymene naplni a rozvodu 120tkm. Serviska - no byla jen do 80tkm, nakej frantik, pak to slo do nemec. Majitel asi vozil cokla, bazarnik to slibil jeste vycistit.
S tim airbagem - byl prekvapenej ze to nema, ze pod vinem je 1xbag taky netusil. No nic musim to obecet, aspon má žena přihrádku na mobil a peněženku. Na sklech piskovane cisla sedely.
Multifunkční volant - jo bylo tam ovladani radia vlevo - ted si rikam, to radio jsme netestovali.
No takže někdy v utery, streda pro to pojedu, zajisti i prepis, evidencku atp.
Zaverem - dufam ze budu spokojenym uzivatelem Focusu a doufam, ze toto forum budu navstevovat jen s pozitivnimi dotazy a ne řešícími nějaký problém.
Karoserie - drobne skrábance, 2,3 tukance, levej predni naraznik,asi naky parkovistni potkani, bo zhruba 1/4 byla lakovana ne zrovna trefenym lakem. Koroze - prave zadni dvere dole naznak zahnednuti, ale kamos radce to poresi i s temi skrabanci.
Motorove, spojka, brzdy, tlumice - pri jizde vse v poradku. Na motoru infa o vymene naplni a rozvodu 120tkm. Serviska - no byla jen do 80tkm, nakej frantik, pak to slo do nemec. Majitel asi vozil cokla, bazarnik to slibil jeste vycistit.
S tim airbagem - byl prekvapenej ze to nema, ze pod vinem je 1xbag taky netusil. No nic musim to obecet, aspon má žena přihrádku na mobil a peněženku. Na sklech piskovane cisla sedely.
Multifunkční volant - jo bylo tam ovladani radia vlevo - ted si rikam, to radio jsme netestovali.
No takže někdy v utery, streda pro to pojedu, zajisti i prepis, evidencku atp.
Zaverem - dufam ze budu spokojenym uzivatelem Focusu a doufam, ze toto forum budu navstevovat jen s pozitivnimi dotazy a ne řešícími nějaký problém.
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
tak blahopreji , takze to byl preklep s tema 2x .
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
Odpovědi, při kterých
Odpovědi na hloupé
specialní sazba :
- jirinp
- Nováček
Re: Ford Focus Combi 1.6 16v - je to doma
Takže dneska jsem ho dovezl. Jen malá story jako to probíhalo. Bazarník mě uvítal slovy, že teď tu byli kluci a chtěli ho, prej z fleku chtěli jet pro peníze
Asi třikrát (2x telefonicky) snažil vnutit pojištění u ČPP, což jsem odmítal, neb u nich jsem co jezdím a ČSOB, kde mám životní a pojistka mi prostě vyjde od ledna na cca 3100 ročně.
V průběhu vypisování smlouvy si mě olustroval co jako dělám (což kdybych byl zaměstnanec finančáku), aby pak posléze vypsal fakturu na nižší částku (stát nás jebe, proč nejebat ho).
Po nasednutí jsem zjistil, že auto nenechal vyčistit - nevím jestli je to běžná praxe, aby se auto více líbilo, nechat to čistit. Netrval bych na tom, ale když před tím říkal, že to ještě nestihl, tak jsem počítal s tím, že to dělá v rámci ceny, říkal jsem mu aby to udělal,takže se vyprd na to.
Inak cesta zpet do prace 20km a pak domu 20km spokojenost, pěkně to jede, takové dost jinačí oproti puvodnímu Fiat UNKu. Na jine otacky vyjizdet kopec, tam kde jsem v Unu dobrzdoval motorem tak FF je tezsi, vetsi setrvak a asi ma v lepsim stavu brzdy a loziska, toz hlidat tachometr jsem musel.
Ze zacatku me take sikanovala palubka do kolen, nez jsem potahnul volant.
Zena ho hned taky projela a spokojena.

V průběhu vypisování smlouvy si mě olustroval co jako dělám (což kdybych byl zaměstnanec finančáku), aby pak posléze vypsal fakturu na nižší částku (stát nás jebe, proč nejebat ho).
Po nasednutí jsem zjistil, že auto nenechal vyčistit - nevím jestli je to běžná praxe, aby se auto více líbilo, nechat to čistit. Netrval bych na tom, ale když před tím říkal, že to ještě nestihl, tak jsem počítal s tím, že to dělá v rámci ceny, říkal jsem mu aby to udělal,takže se vyprd na to.
Inak cesta zpet do prace 20km a pak domu 20km spokojenost, pěkně to jede, takové dost jinačí oproti puvodnímu Fiat UNKu. Na jine otacky vyjizdet kopec, tam kde jsem v Unu dobrzdoval motorem tak FF je tezsi, vetsi setrvak a asi ma v lepsim stavu brzdy a loziska, toz hlidat tachometr jsem musel.
Ze zacatku me take sikanovala palubka do kolen, nez jsem potahnul volant.
Zena ho hned taky projela a spokojena.
- FrFill
- Pokročilý
Re: Ford Focus Combi 1.6 16v - je to doma
tak blahopřeju a at slouží ku spokojenosti cele rodiny
a udelej par fotek at to shlídnem
A bazarníci sou fakt nehorazny paka

A bazarníci sou fakt nehorazny paka