Osvětlení SPZ (RZ)
- ihrdlick
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
Osvětlení SPZ (RZ)
Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda-li na FOFO 5d hatchbacku musím při výměně žárovky na SPZ-ku vymontovat celé zadní obložení nebo jestli jde to světýlko nějak vyndat ?

1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- Macek
- Nováček 
- Kontaktovat uživatele:
- Ahmed
- Test driver 
Re: Osvětlení SPZ (RZ)
Vypada to, ze jsi hned po zalozeni odpovedel na uplne vsechny otazky ve foru a dalsich 50 polozilihrdlick píše:Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda-li na FOFO 5d hatchbacku musím při výměně žárovky na SPZ-ku vymontovat celé zadní obložení nebo jestli jde to světýlko nějak vyndat ?
 Kup si knihu Ford Focus - Jak na to? Tam mas navod, jak rozebrat a slozit skoro cele auto
 Kup si knihu Ford Focus - Jak na to? Tam mas navod, jak rozebrat a slozit skoro cele auto  
- neodees
- Junior 
Re: Osvětlení SPZ (RZ)
poud budeš chtít vydělat to světlo na značku, jsou tam dvě, tak je dobrý sundat značku i s rámečkemihrdlick píše:Zdravím. Chtěl bych se zeptat, zda-li na FOFO 5d hatchbacku musím při výměně žárovky na SPZ-ku vymontovat celé zadní obložení nebo jestli jde to světýlko nějak vyndat ?
- hape
- Junior 
- ihrdlick
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
400   No moje nervy. Zkusím zajít do prodejny Autopalu v NJ a snad to tam bude levnější. Takže stačí sundat RZ a rámeček, JU? Nemusím se trápit s obložením zadních dveří... uff
  No moje nervy. Zkusím zajít do prodejny Autopalu v NJ a snad to tam bude levnější. Takže stačí sundat RZ a rámeček, JU? Nemusím se trápit s obložením zadních dveří... uff   Taky jsem se dozvěděl od kámoše, že na ty zadní světýlka se dělal "facelift", nějaká plastová dodělávka, aby do nich neteklo. Uvidíme.
 Taky jsem se dozvěděl od kámoše, že na ty zadní světýlka se dělal "facelift", nějaká plastová dodělávka, aby do nich neteklo. Uvidíme.

No moje nervy. Zkusím zajít do prodejny Autopalu v NJ a snad to tam bude levnější. Takže stačí sundat RZ a rámeček, JU? Nemusím se trápit s obložením zadních dveří... uff
  No moje nervy. Zkusím zajít do prodejny Autopalu v NJ a snad to tam bude levnější. Takže stačí sundat RZ a rámeček, JU? Nemusím se trápit s obložením zadních dveří... uff   Taky jsem se dozvěděl od kámoše, že na ty zadní světýlka se dělal "facelift", nějaká plastová dodělávka, aby do nich neteklo. Uvidíme.
 Taky jsem se dozvěděl od kámoše, že na ty zadní světýlka se dělal "facelift", nějaká plastová dodělávka, aby do nich neteklo. Uvidíme.
1.6i 2000*Facelift*16"*EA*DIGI KLIMA*BC*PA
- ihrdlick
- Test driver 
- Kontaktovat uživatele:
- neodees
- Junior