1) absolutne excelentny podvozok, ktory mi zachranil zivot. V noci na okreske mi vyskocil do cesty jelen, ale obehol som ho po prakticky idealnej stope asi v stovke. V inom aute by som skoncil v lesiku... Navyse som si uvedomil, ze dalsieho jelena nemilosrdne zrazim.
2) odkladacie puzdro na okuliare nad vodicom je na nezaplatenie
3) na predne sklo sa velmi dobre montuje navigacia tak, ze ani nezavadza pri soferovani
4) samostmievacie spatne zrkadlo je vyborne, naozaj ucinne
5) priplatkove sportove sedacky sa naozaj vydarili. Pohodlie za kazdych podmienok
6) motor sa zahrieva prekvapivo rychlo. Uz som si vyskusal aj mraz (predvcerom nadranom bola rano na teplomery nula) a kym som stihol prejst na koniec ulice, uz bol v ideale. Cize tak dve minuty.
7) mam ho pol roka a este stale mam pocit, ze to je najkrajsie auto na ulici.

9) klimatizovana skrinka na rukavice je bohovky napad - doteraz som to v ziadnom aute nemal a konecne sa nemusim bat, ze sa mi parenice pokiazia, kym ich doveziem na chatu

10) predne sklo sa neustale zahmlieva. Este ze mam vykurovanie aj predneho okna, lebo inak by sa v tom aute nedalo jazdit. Mozem mat nastavene fukace ako chcem, klimatizaciu, proste cokolvek, stale sa zahmlieva. Horsie to uz bolo iba Favorite, kde neboli okenne fukace...
11) zadne okno je viac vysmech, ako okno. Ako dlhorocny pouzivatel sedanov si stale neviem zvyknut, ze sa podla zadneho okna neda parkovat a stale je spinave.
12) toto auto by som si uz druhykrat nekupil bez xenonov. Nemozem si pomoct, ale mam pocit, ze stare Daewoo Nexia svietilo vyrazne lepsie, videl som na ceste viac. Samozrejme som skusal vsetky mozne nastavenia, nesvietim do nebies, ani do zeme... V noci na okreskach sa citim ako tankista (a ano, viem co to su dialkove svetla

13) automaticky dazdovy senzor je uplne, ale uplne na hovno. Navyse v aute nie je cyklovac s nastavovanim. Este pred niekolkymi rokmi som urcity cas jazdil na mercedese, ktory mal senzor a uz tam bol na hovno. Hovoril som si, ze technika za ten cas pokrocila, ale chyba lavky, je to stale rovnake. Stiera ked nema a naopak, cez sklo nie je vidiet ani prd a on nic. Reakcna doba je tiez katastroficka, ked vas nieco ospliecha, trva mu to asi tri sekundy kym sa zobudi.
14) tato bezinova 1,6 je na moj vkus prilis hlucna. V 140 na dialnici treba mat radio vypeckovane, aby som prehlusil motor... Navyse vykon tejto stokonovky veru nie je nic moc. Mal som vypocut rady znamych a kupit 1,8...
15) Nerozumiem preco nie je mozne nastavit automaticke permanentne zapinanie svetiel. Svietenie parkovaciek po vypnuti motora je podla mna uplne nelogicke.
Proste som si iba potreboval trosku vyliat svedomie