Doufám, že mi to pak pochválíšWolf2 píše:jsem pro variantu C ,ala kolotoče jedou bliká celé auto

Doufám, že mi to pak pochválíšWolf2 píše:jsem pro variantu C ,ala kolotoče jedou bliká celé auto

Wolf2 píše:No pochválit to nevím ,ale toto téma bych přesunul do sekce TUZING

ale B už vypadá jako dobrej nápad
   ale B už vypadá jako dobrej nápad  

!!! Koukal jsem KUTACovi do galerie a myslím, že o typu světla je rozhodnuto. Vypadá to super, tak nějak jsem si to představoval. Ještě musím zjistit, co je za tou mřížkou, jestli se tam vejdou. A s tím zapojením...kdybys měl někdy čas a chuť s pomocí
 !!! Koukal jsem KUTACovi do galerie a myslím, že o typu světla je rozhodnuto. Vypadá to super, tak nějak jsem si to představoval. Ještě musím zjistit, co je za tou mřížkou, jestli se tam vejdou. A s tím zapojením...kdybys měl někdy čas a chuť s pomocí  ...neurazilo by mě to
 ...neurazilo by mě to  a můžem udělat business. Nejsem elektrikář a k elektrice mám od jistý doby spíš odpor - už jsem o mém vztahu k el. kdysi dávno psal někde tady
 a můžem udělat business. Nejsem elektrikář a k elektrice mám od jistý doby spíš odpor - už jsem o mém vztahu k el. kdysi dávno psal někde tady  !
 !

. Ale já myslel stejně jenom konzultaci, něco jako: tenhle kabel připojíš sem, tenhle támhle, tohle protáhneš tudy atd. - prostě instruktáž jako pro trotla
 . Ale já myslel stejně jenom konzultaci, něco jako: tenhle kabel připojíš sem, tenhle támhle, tohle protáhneš tudy atd. - prostě instruktáž jako pro trotla  . Jestli k tomu dojde, tak se ozvu a neboj, já než se k tomu dostanu, tak už bude zase teplo...
 . Jestli k tomu dojde, tak se ozvu a neboj, já než se k tomu dostanu, tak už bude zase teplo...  .
 .

ať to trochu vypadá
  ať to trochu vypadá

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů