bazarový fokus

Pouze rady - žádná inzerce!
Moderátor:ZaQik
foki
Admin
Admin
Kontaktovat uživatele:

Re: bazarový fokus

Příspěvek od foki » 16.09.2008 19:24

jj , masky jsem daval taky nove protoze je hezci , to lizatko pokud se nekomu pokrouti a pokud je to auto na kseft tak nikdo nebude vyhazovat 1400 za listu . to at si koupi novy majitel . a co se toho vyfuku tyka , bud tam byla koncovka a nekdo ji odrizl nebo tam muze byt vyfuk z Limo a ten je kratsi . ale byla to prvni vec ktera me zarazila .

pokud s tim neco bylo tak se treba podivej na níty na stitku protoze cerný nít u forda stoji asi 30kc a nikdo to nebude vyhazovat .
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč

vyky
Nováček
Nováček

Re: bazarový fokus

Příspěvek od vyky » 17.09.2008 07:47

Vaše zkušenosti jsou super, třeba té masky po FL jsem si v kombinaci se starším modelem hned nevšim. Mám známého blízko bazaru, který do aut dělal mnoho let a kouknul by na něj. Podle všeho to má stočené km zvuk motoru byl zatím nejhorší co jsem u 1.6 slyšel. Bouchlé to bylo asi na spodek, jako když najel na svodidla nebo nějak to přistálo předkem. Jinak včera jsem natrefil na kombíka 1.4 škoda toho, že to není 1.6 ale motůrek předl jak kočička, je to auto po obchodním zástupci, nebourané, prověřené, koupené v čr, pravidelný servis u Forda (ford ho vzal na protiúčet do bazáče). Proč o něm píšu, docela mě pobavil minitrezůrek pod sedadlem spolujezdce, to sem fakt ještě v autě neviděl. Kdyby o něj někdo měl zájem pošlu soukromým mejlem kontakty na bazar - neberte to jako inzerci pouze jako info o docela slušným FoFo 1.4.

Odpovědět

Zpět na „Rady prodej - nákup“