Vypadá to hezky

Mne by to ale neřešilo problém, co se zbylými blinkry v nárazníku. S tím označením na světlech pro denní svícení musím také říci, že moc nevěřím tomu, že by nějaký policajt takhle detailně studoval, jestli tam nějaké označení je, když na první pohled vidí, že ty "původní blinkry" jsou v nárazníku originál a není to nějaká úprava "samodomo". To si myslím, že spíš půjdou po takových různý světlech pro denní svícení, které mám možnost potkávat na silnicích. Tato světla typu 5-ti mrňavých LED diod vedle sebe, které téměř nejsou vidět jim určitě leží v žaludku víc a navíc nejsou stoprocentně homologovaná. Tím nemám na mysli ta světla co jsou na fotce nad tímto příspěvkem, ta jsou o.k., ale takové různé výrobky co se kupují na benzínkách nebo v hypermarketech. Jistě všichni ví, o čem hovořím.

Zkrátka budu doufat, že se nebude nikdo na silnici zabývat tím, jestli mám na těch blinkrech značku nebo ne a navíc zjišťuji, že spousta policajtů absolutně neví, co má jaké auto za různá světla a blinkry originál od výrobce a co ne.

Nikoho neoslňuji, vidět jsem, takže by to musel být opravdu nějaký blbec, který by se na mne chtěl za každou cenu vyřádit. Vím že takových je dost, ale snad na něj nekápnu zrovna já.

Vemte si jen, co si lidi všechno jsou shopný nacpat do hlavních světlometů za žárovky a taky se s tím nic moc nedělá. Každé 10-té auto mne na silnici oslňuje dodělávanými HID xenony a to je v pohodě. Myslím že naše originál blinkry předělané na světla pro denní svícení jsou proti tomu úplná prkotina.