)))))))))
)))))))))

Jinak není problém tam namontovat třeba 15W, 10W nebo 5W žárovky, všechny tam pasují.
 Jinak není problém tam namontovat třeba 15W, 10W nebo 5W žárovky, všechny tam pasují.   Možná i díky těmto denním světlům jsem už více jak rok neměnil H7 a to už jsem světlomety koupil od Kostíka s použitými žárovkami, které již před tím svítily bůhví jak dlouho.
  Možná i díky těmto denním světlům jsem už více jak rok neměnil H7 a to už jsem světlomety koupil od Kostíka s použitými žárovkami, které již před tím svítily bůhví jak dlouho.  

a to se vyplatí
 a to se vyplatí   
   Denní světla musí mít na čelní straně označení RL
 Denní světla musí mít na čelní straně označení RL  

A když ano, tak tam hodím 5W žárovky a budou z toho parkovačky, tak jako to má třeba nový Galaxy nebo S-Max.
 A když ano, tak tam hodím 5W žárovky a budou z toho parkovačky, tak jako to má třeba nový Galaxy nebo S-Max. 

ale bylo to silnější. je to fakt rozdíl s těma bílýma krytkama.
 ale bylo to silnější. je to fakt rozdíl s těma bílýma krytkama.
 Dík
  Dík

taky se pripojuji aby si sem hodil foto jak to vypada
 taky se pripojuji aby si sem hodil foto jak to vypada
 Prosím
 Prosím  

můžete vidět zde:
- jediné co se mi nepodařilo, že jsem se nevlezl do 60 cm rozpětí mezi světly (57 cm), tak jsem zvědavej jestli mi to projde...
 můžete vidět zde:
- jediné co se mi nepodařilo, že jsem se nevlezl do 60 cm rozpětí mezi světly (57 cm), tak jsem zvědavej jestli mi to projde...  
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Semrush [Bot] a 0 hostů