Zdravím,
chtěl bych požádat o radu, na zadním sedadle za řídičem se mi rozbil zámek bezpečnostního pásu ( taková ta krabička jak se do toho zaklapava bezp. pas) ve Fordu mi řekli, že jelikož je to na zadnim sedadle tak se musi vyměnit cely pás, pry na přednim by slo vyměnit jen ten zamek. Cenu mi rekli 2700,-. Me to prijde zvlastni, ze na prednich jde vymenit jen zamek (krabicka) a na zadnich to nejde a musi se menit cely.
Jo taky shanim zadni hlavovou operku, nevedel byste nekdo o nejake? Myslim levnejsi nez za 2600.
Diky za tipy.
zámek bezpečnostního pásu
- Pupca
- Nováček
- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
Re: zámek bezpečnostního pásu
kdyz mi posles fotku operky a toho pasu tak se ti podivam , ten pas mam na 100% a operku musim podle latkyPupca píše:Zdravím,
chtěl bych požádat o radu, na zadním sedadle za řídičem se mi rozbil zámek bezpečnostního pásu ( taková ta krabička jak se do toho zaklapava bezp. pas) ve Fordu mi řekli, že jelikož je to na zadnim sedadle tak se musi vyměnit cely pás, pry na přednim by slo vyměnit jen ten zamek. Cenu mi rekli 2700,-. Me to prijde zvlastni, ze na prednich jde vymenit jen zamek (krabicka) a na zadnich to nejde a musi se menit cely.
Jo taky shanim zadni hlavovou operku, nevedel byste nekdo o nejake? Myslim levnejsi nez za 2600.
Diky za tipy.
Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč