Pozdravujte vsechny pritomne

Horší to bude se spanilkou,je jedinej, kdo tam trefí,ale řídit teď teda rozhodně nemůže.Ale to se snad nějak vymyslí. Jinak je napráším, že Vám snědli super plněné minirohlíčky plněné šunkou a sýrem, myslela jsem sice, že Vám dneska udělám čerstvé,ale asi to  nebudu mít šanci zvládnout. Jinak pařba podle řevu a návratu Jooseho skončila někdy kolem půl čtvrté, teď jdu chystat snídani a pak je půjdu vykopat ze stanů a aut,....
 Horší to bude se spanilkou,je jedinej, kdo tam trefí,ale řídit teď teda rozhodně nemůže.Ale to se snad nějak vymyslí. Jinak je napráším, že Vám snědli super plněné minirohlíčky plněné šunkou a sýrem, myslela jsem sice, že Vám dneska udělám čerstvé,ale asi to  nebudu mít šanci zvládnout. Jinak pařba podle řevu a návratu Jooseho skončila někdy kolem půl čtvrté, teď jdu chystat snídani a pak je půjdu vykopat ze stanů a aut,....  

. Navic tam asi kde kdo bude mit navigaci, tak se da naplanovat v ni a pak jet podle ni. Ja za chvili vyrazim pro mladou a pojedeme.
. Navic tam asi kde kdo bude mit navigaci, tak se da naplanovat v ni a pak jet podle ni. Ja za chvili vyrazim pro mladou a pojedeme.

, tak já čekám na PedraH, kterého posilním a poté společně vyrazíme do Postupic
 , tak já čekám na PedraH, kterého posilním a poté společně vyrazíme do Postupic 

no tak je to jasný zvolili Braník
  no tak je to jasný zvolili Braník   , já čekám až dorazí Pedro a jedem taky
 , já čekám až dorazí Pedro a jedem taky  

je opravdu krásně a koukat jak ostatní sosaj mě už nebavilo ,když sem musel jet dom atmosféra super pivo výborný a to jídlo
 je opravdu krásně a koukat jak ostatní sosaj mě už nebavilo ,když sem musel jet dom atmosféra super pivo výborný a to jídlo  děkuju Bartovi a Taspy a moc se těšim na další akci ps:že děkuju pantátovi za  tu ranní výbornou bramboračku s houbami rád sem Vás všechny poznal osobně
  děkuju Bartovi a Taspy a moc se těšim na další akci ps:že děkuju pantátovi za  tu ranní výbornou bramboračku s houbami rád sem Vás všechny poznal osobně 

a hlavně to přečkejte bez úrazu.Já jdu pařit k sousedovi.Ještě jednou díky
  a hlavně to přečkejte bez úrazu.Já jdu pařit k sousedovi.Ještě jednou díky

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů