Ostřikovače předního skla (vč. US)
-
- Test driver
Re: Ostřikovače př.skla
vyhrievane trysky pre Octaviu 1Z0 955 986...takze uplne to iste ako pre Golf,Passat,Jetta,EOS
prave ho drzim v ruke...len male upozornenie...nacpat ho do kapoty na Focuse vsak bude myslim problem/teda bez uprav/,lebo tento ostrekovac je urceny na osadenie do obkladu vodneho kanala/plast pod celnym oknom/
prave ho drzim v ruke...len male upozornenie...nacpat ho do kapoty na Focuse vsak bude myslim problem/teda bez uprav/,lebo tento ostrekovac je urceny na osadenie do obkladu vodneho kanala/plast pod celnym oknom/
- vcedula
- .
ja som vcera videl 2 druhy ostrekovacov. Keden druh mi ukazali vo VW, kde to bol ostekovac na Golf a ten bol taky ako pises, ze sa zasuval po dlzke asi do plastu v tom zlabe medzi oknom a kapotou. Ten som nechcel samozrejme. A potom v Skodovke mi ukazali druhy, ktory bol uplne inej konstrukcie, bol akoby na pripevnenie naplocho, len nemal vyhrievanie, takze som objednal aj s vyhrievanim (ked uz to tam mam pripravene). No a ten na skodovicu bol uz asi presne ten, co ukazocali chalani. Dal sa vyskovo nastavovat a zakryje celu plochu.
Ja neviem, mozno su viacere druhy. Ale vcera ma nasrala este jedna vec: ake su osttrekovace na Volvach ? Co ked tam je kus, ktory presne zapadne na nasu kapotu ??? A ked som dobre videl, tak opel ma tiez ostrekovace na kapote, takze tam by bola tiez sanca najst nieco vhodne...
Ja neviem, mozno su viacere druhy. Ale vcera ma nasrala este jedna vec: ake su osttrekovace na Volvach ? Co ked tam je kus, ktory presne zapadne na nasu kapotu ??? A ked som dobre videl, tak opel ma tiez ostrekovace na kapote, takze tam by bola tiez sanca najst nieco vhodne...
Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
bol: Ford Focus II 2.0 Duratec 110 kW/194 Nm Panther Black + 60mm throttle body
- Boban
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Skubi já vím, jenže teď mám ještě i ty vyhřívaný kvůli čelnímu sklu.
Ford Galaxy 2.0 \tdci
MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II

MB W124
Ford Fiesta 2007
old Mondeo galerie
old Focus galerie old Focus galerie II
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- vcedula
- .
este presne neviem, ale vravel cenu okolo 450 Sk za kus, co sa mi zdalo dost vela ale riskol som to. Uz len na benzin okolo toho som nabehal mozno dalsich 100 - 200 Sk. Lebo pobehal som aj dalsie predajne so suciastkami na Skodu ale samozrejme ani jedna nie je po 17:00 otvorena 

Ford Focus II 2.5T Duratec ST 166kW/320 Nm Electric Orange
- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
- misoka
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Mam na predaj jeden par ventilkov , nepouzitych , cena ako pre vas 340 SKK (11,29 EUR) uz aj s dph. Ma niekto zaujem ? PREDANE !!!
Naposledy upravil(a) misoka dne 08.09.2008 20:25, celkem upraveno 1 x.
FORD FOCUS mk 3 1.6 Ecoboost 2011
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
FORD FOCUS ST 2.5T (166 kw), 3/2008, ST3, snow white, STOCK
FORD FOCUS 2,1.6 TI-VCT (95.1kw), 10/2005, Ghia first edition
Ford Focus 2 kombi , 1.8 tdci (85kw) , 10/2005
Skoda Favorit 135 Sport 1990
- P2M
- Junior
No panebože teda, nevěděl jsem, že tohle se někoho může dotknout, navíc nebylo v tom ani špetky něčeho špatnýho... Dotyčnej by neměl jezdit do anglicky mluvících zemí, protože tohle slovo se tam dosti ve spojením s autem vyskytuje...Boban píše:no možná to "sice na jeho vehiklu" vyznělo trochu pohrdavě, tak možná proto

forbes: Když už, tak správně je to "no comment

all: žádná ze současných Škodovek (Fabia I - SuperB II) nemá ostřikovače na kapotě, vše je na tom plastovým torpédu
je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
bylo: 2007 FFII Combi Style 1.6TDCi 80kW DPF Aquamarine bez podložek
- forbes
- Pokročilý
strana 5,chce to jenom cist !!!!!forbes píše:davaj se na octavky A5 takze mototechna nebo dily skoda nebo autorizovany servisy
- forbes
- Pokročilý
P2M:zrejme jsi nepochopil 2 podstatne veci
1:nejsme v anglicky mluvicich zemich
2: Boban napsal:
no možná to "sice na jeho vehiklu" vyznělo trochu pohrdavě, tak možná proto
toto neni muj prispevek a podle me napsal jen to co z toho vycitil on sam,me osobne je to jedno, mysli si co chces a pis si taky co chces,to jak si to myslel me vubec nezajima a je mi to fuk.
k tomu bez komentare (napsal jsem to radsi cesky abys me jako znalec anglickeho jazyka neopravoval)to byla reakce na toto :Já mám v PC Etku (něco jako Microcat, ale pro VAG) a koukal jsem na ty ostřiky a chtělo by to specifikovat z čeho přesně byly, protože např. jen u Fabie I, Octávky II a Superba vidím 3 různý varianty...úplně ideální by bylo číslo dílu, ale to je asi už trochu mimo, když jsou na autě.
na strane 5 je to jasne napsany a abych se tady nekolikrat opakoval proto ze nejste schopny cist tak to bych si pripadal jak idiot.co se tyce montaze tak co sem vedel to sem zde napsal to ze joose vymyslel dalsi variantu uchyceni pro novejsi vozy v zaruce tak to sem netusil a je to jen dobre,pro fofo 1 tam je to vcelku jedno zaruka v haji jde spise o pracnost.
to je asi tak vse .
toto neni muj prispevek a podle me napsal jen to co z toho vycitil on sam,me osobne je to jedno, mysli si co chces a pis si taky co chces,to jak si to myslel me vubec nezajima a je mi to fuk.
k tomu bez komentare (napsal jsem to radsi cesky abys me jako znalec anglickeho jazyka neopravoval)to byla reakce na toto :Já mám v PC Etku (něco jako Microcat, ale pro VAG) a koukal jsem na ty ostřiky a chtělo by to specifikovat z čeho přesně byly, protože např. jen u Fabie I, Octávky II a Superba vidím 3 různý varianty...úplně ideální by bylo číslo dílu, ale to je asi už trochu mimo, když jsou na autě.
na strane 5 je to jasne napsany a abych se tady nekolikrat opakoval proto ze nejste schopny cist tak to bych si pripadal jak idiot.co se tyce montaze tak co sem vedel to sem zde napsal to ze joose vymyslel dalsi variantu uchyceni pro novejsi vozy v zaruce tak to sem netusil a je to jen dobre,pro fofo 1 tam je to vcelku jedno zaruka v haji jde spise o pracnost.
to je asi tak vse .
- P2M
- Junior
Tak pak česky to je "bez komentáře"forbes píše:P2M:zrejme jsi nepochopil 2 podstatne veci
to je asi tak vse .

Sypu si popel na hlavu, máš pravdu, přehlídl jsem tu Oktu A5

K mýmu příspěvku o čísle dílu - bráno tak, že pokud jsou nacvaklý v kapotě, asi těžko je bude dotyčnej vyndavat a koukat se na č. dílu.
Mohl jsi si všimnout, že tady jsi v sekci FF2, takže záruka v háji ještě asi není a zmínit to "flexování" hned.

Ale globálně to byla spíš moje chyba, beru a omlouvám se

je: 2010 Mondeo MKIV Hatch Titanium X 2.0 EcoBoost 149kW PowerShift Black Panter bez podložek
- Joose
- Zkušený
- Kontaktovat uživatele:
A

Z globálního aspektu je to principiální bazírování na mentalitě humálního kompromisu..le globálně to byla spíš moje chyba, beru a omlouvám se

- zaza
- Junior
Já jen tiše závidím
Neví někdo, kde ty ventilky sehnat v ČR? Moooc by se hodily. 
Nejhorší je, že ta kapalina vytéká, aniž by se ostřikovače požívaly. Po jízdě je zkrátka pokaždé upatlaná haubna.

Nejhorší je, že ta kapalina vytéká, aniž by se ostřikovače požívaly. Po jízdě je zkrátka pokaždé upatlaná haubna.
- Milinko
- Zkušený
Mno, já su z Moravy
a Misoo mě to poslal poštů 

- misoo
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Milinko: este ti to nahodou nedorazilo ? 
Zaza: kontaktuj misoku, on ma nejake zvysne, tak ti ich moze poslat postuuu
obycajne posotvne (list) do CR stoji 24,- a doporucene tusim nejakych 68,- SKK 

Zaza: kontaktuj misoku, on ma nejake zvysne, tak ti ich moze poslat postuuu