misoo píše:hosi, oba zasahy su na rovnakej urovni, ci uz ventilky alebo nove trisky... co riesite ? jedno vylepsi prud vody a mozno aj stekanie po kapote. druhe zasa len stekanie. tusim s tym zacal zirafak ze oznacil jedno riesenie za amaterske, tu by som bol radsej zdrzanlivy, obe vidim ako normalne domace upravy. nech si to nazve niekto ako amaterske, alebo ako profi v ramci zaurky, tak je to jedno, hlavne ze to pomoze !osobne sa uz tesim na ventilky kedze to naisto odstrani stekance. na druhej strane ak vlado pochodi s novymi triskami, montaz bude jednoducha, neposkodi to kapotu a bude to fungovat, nevidim dovod preco by som do toho nesiel
zirafak, aby si do tych trisiek nesiel aj ty o chvilu !
![]()
toto som nazval amatercinou,takze rezanie hadice je oproti tomu cista profipraca.forbes píše:jj,musi se rozpilovat kapota nebo upravit odstriky a lepit,ja to rozbrusoval malym kotouckem
jasne misoo...aby si ty vcedulovi nesekundoval

ja som sa nikdy na slaby tlak nestazoval,ale obtecena predna kapota ma srala a nepacilo sa mi to aj u teba,ked som ja mal este 1-notku.zrazu uz riesis aj trysky a ani nevies,ci to na 2-ke bude ucinne a stekance mozno zostanu rovnake.ze by dalsi tvoj tuning?
osobne o tryskach obsolutne nerozmyslam.
nabuduce,ak nieco najdem,necham si pre seba,lebo to zbytocne rozduchava iba nezmyslelne debaty o nicom.Siel som na to stylom...nasiel som,precital som,pokukal skusenosti desiatok ludi,objednal,namontoval,vyskusal...a az potom som ponukol,ako overenu,odskusanu a ozaj prospesnu vec.tu sa to vsak väcsinou spochybni a uberie vzdy inym smerom....ma to niekedy serie.
Takze na zaver....mne ventilky za par 100 skk odstranili moj problem zo stekancami po prednej kapote a nic ine som touto upravou ani nesledoval a ani v buducnosti nebudem.