vcera som s hrozou zistil, co zasa vymysleli v Summit Motors. Ked som kupoval auto, tak mi napisali, ze samozrejme mi davaju aj povinnu vybavu. Ked som si ju potom pozeral, tak som videl ze ziarovky tam su, poistky tam su, tak pohodicka. Ale vcera sa moja pohodicka skoncila. Ked som osadzoval rele na denne svietenie (podla zirafakovho postupu), tal som mal pouzit aj 20 A poistku. Tak som otvoril povinnu vybavu, vytiahol poistky, nasiel 20A. No ale ona nepasuje do nasej poistkovej skrine

Takze ak ste niekto kupovali auto Summit BA, tak si skontrolujte, co vam tam dali. Mozno to robili aj iny predajcovia, mozno objednavali povinnu vybavu zo skladu ako jeden balik.
Mna to jednoducho nasralo. To ako mozu toto spravit ? Ocakavam, ze Ford ma vsetky poistkove skrine velmi podobne a ze poistky pojdu tie iste vsade. Tak preco mi dali vacsie ??? A kebyze je to nahoda, ale v tej mojej krabicy v povinnej vybave boli original len 3 poistky (aj tie blbej velkosti), oni este doplnali dalsie 3 poistky rucne, tiez blbej velkosti. Nechapem...