Že ses nepřihlásil
  Že ses nepřihlásil   

Že ses nepřihlásil
  Že ses nepřihlásil   

Vifem nestačí to.Včera sem vzal Q-naftu přidal ještě Vif a motor z traktoru řyčí opoznání tišeji a jede lépe.Co je hlavní ,že mám Xmožností ,kde natankovat a rozdíl mezi aditivovanou Top Q naftou a naftou z Tesca je 0,1 na litr.Do top Q vlastně ani Vif přidávat nemusím a když to propočtu tak kombinace levné nafty +Vifu se finančně nevyplatí.Spotřeba vylezla z 6.4 na 6.6  a tedy nemám co řešit a hlásím že Benzina Praha 9 Kolbenova má již na stojanech pečetě kvality
 Vifem nestačí to.Včera sem vzal Q-naftu přidal ještě Vif a motor z traktoru řyčí opoznání tišeji a jede lépe.Co je hlavní ,že mám Xmožností ,kde natankovat a rozdíl mezi aditivovanou Top Q naftou a naftou z Tesca je 0,1 na litr.Do top Q vlastně ani Vif přidávat nemusím a když to propočtu tak kombinace levné nafty +Vifu se finančně nevyplatí.Spotřeba vylezla z 6.4 na 6.6  a tedy nemám co řešit a hlásím že Benzina Praha 9 Kolbenova má již na stojanech pečetě kvality  K Shellu nejezdim protože je  zbytečně drahej a nafta je totožná z rafinerie Kralupy,jediný rozdíl může být v aditivech.
 K Shellu nejezdim protože je  zbytečně drahej a nafta je totožná z rafinerie Kralupy,jediný rozdíl může být v aditivech.

uvidíme ještě splašit tu hekru
 uvidíme ještě splašit tu hekru

Ja si myslim a podle x tankovani to mam asi i overene, ze tech 5% ci kolik to slibujou na obalu aditiva je pravda, ale spis mi jde o chod motoru nez o tu spotrebu, i kdyz mensi cislo se moji penezence samozrejme libi vice
 Ja si myslim a podle x tankovani to mam asi i overene, ze tech 5% ci kolik to slibujou na obalu aditiva je pravda, ale spis mi jde o chod motoru nez o tu spotrebu, i kdyz mensi cislo se moji penezence samozrejme libi vice  

Myslim, ze pri te zime, co vladne poslednich par let, se neda mluvit o nejakem tuhnuti cehokoliv, kdyz bylo az na par vykyvu maximalne -5°C
 Myslim, ze pri te zime, co vladne poslednich par let, se neda mluvit o nejakem tuhnuti cehokoliv, kdyz bylo az na par vykyvu maximalne -5°C   Zasnezenou cestu jsem loni potkal asi tak 3x
 Zasnezenou cestu jsem loni potkal asi tak 3x  

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů