Moje pracovní povinnosti se dělí mezi výchovu a kamarádství dvou (dříve) malých dětí, péči a pečovatelské povinnosti o dámu, již dostihlo stáří, vedení dvou domácností včetně vaření, uklízení, obstarávání všech nákupů tam, kde se paním domu nechce, vedení účetnictví a zpracování poptávek a nabídek pánově firmě a od jara do podzimu příjemné povinnosti starat se o voňavou zahradu a ovocný sad. A protože mi děti za těch 7 let trochu vyrostli a potřebují jiný druh pozornosti, který není tak časově náročný, nově mi poslední rok přibyla půl úvazková práce v oblasti geodesie. A protože toto všechno neodehrává se v zemi české, nýbrž cizí, logicky z toho vyplývá skutečnost, že i valná většina mého volného času netýká se Čech, proto ještě ve volných chvílích překládám a doučuji pár studentů jazyku německému. Všeobecně by se dalo říci, dělám to, co umím nejlépe, snažím se aby toho „nejlépe“ bylo čím dál víc a mám obrovské štěstí, že se mi podařilo najít někoho, kdo za to chce platit.
Jinak - studovala jsem v oboru ekologie, odpadové hospodářství a moc ráda bych se k tomuto zaměření vrátila a pracovala jakýmkoli způsobem (předpokládám administrativním) pro CHKO. Je to moje přání na které si ale nejprve budu muset vydělat