pátek vznikl tak, že jsem obdivoval Horstův čistý motor a tak navrhnul výměnný obchod - já poseču zahradu a on mě umyje motorTripleJay píše:Co, co, co? Uz v piatok sa da prist?
Akoze vlakno citam pozorne, ale toto mi akosi uniklo![]()
.........
ale já se tě pokusím alespoň trošku přibrzdit jelikož z pátku na sobotu spím v ložnici pouze s tenisovou raketou a nenechám se nikým (mojí 3/4) rozptylovat tak abych v sobotu mohl podat maximální výkoncajda píše:Jen jeďte všici a pořádně se v pátek zrychtujte a vítězství je moje![]()
![]()
TripleJay píše:Beriem motorPrvy, prvy
![]()
já se budu jen dívat takže mně to nevadí. Dojedu nejspíš v pátek (pokud v tom nebude problém se sousedem) ale až kolem 21:00. Mám totiž odpolední a nevím jak se mi podaří utýct z práce.HORST píše:Tak co se tyka toho patku, tak ma pravdu Skubi, ze puvodni navrh byl opravdu "vymenny obchod",ktery plati i ted, ze on posece travu na zahrade a ja mu zatim umyju motor.
Cimz ale ani tak neni zaruka, ze potom odjede!Kdyz jsem totiz popisoval zewlovi, jak jsem to delal, tak jen kroutil hlavou. Zadne zakryvani alternatoru a podobne nesmysly.
No a pokud by vice lidi prijelo uz v patek, problem by vyvstal asi ve dvou vecech:
1.mam pocit, ze z tech, co by tam byli uz od patku, by ani jeden tim padem nebyl v sobotu pouzitelny (coz je samozrejme "divakum" jedno, ale u hracum by to mozna vadilo![]()
2.mozna by to dva dny neprezil ani soused. On s tim byl sice seznamen, ale mluvil jsem o jednom dnu!![]()
Toz tak.
ale bacha na to až pujdeě do bazénu aby ses mohl potopitzewl píše:Oki, ja tedy necham svou ucast na sobotu. Aspon budu cerstvy na turnaj a prohraju se vztycenou hlavouSice takovou prupravu jako Mira nemam, ze bych spal s raketou, ale pred spanim spolknu dva tenisaky jako prasky, abych si privyknul
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 2 hosti