Simi jj stojí tam v komoře špuntík má v gágoře, třepe se třepe se až už ho někdo na křivce otevřeSimi P.S. Na křivku nakonec nejedu tak doufám že můj minulej příspěvek si tam užijete i bezemně. lol:

Simi jj stojí tam v komoře špuntík má v gágoře, třepe se třepe se až už ho někdo na křivce otevřeSimi P.S. Na křivku nakonec nejedu tak doufám že můj minulej příspěvek si tam užijete i bezemně. lol:
Ty jsi snad cekal neco jineho!!!Mira píše:Jak to tak sleduji, tak tenisový turnaj je jen zástěrka a chystá se chlastací megaakce, na co já teda ten tenis trénuju![]()
![]()
![]()
Dejte mě na seznam "stejkařů" Mira - 1
Tak to jsem se uprimne zasmal, ty jsi pro to udelal daleko vice nez ja, muj je v podstate jenom prvni prispevek v tomhle vlakneHORST píše:to Mirin, na tuto otazku ti odpovi asi nejlepe prezident turnaje zewl.....
jj, svata pravda, dobra prace HORSTe, jeste jednou za vsechny dikyHORST píše:Ted jsem prijel ze Senova, steaky jsou predbezne zamluveny, pak doplnim jen pocet.
Co se tyka kurtu, tak jsou zamluveny tedy dva, jednicka a dvojka, coz jsou (pro ty co byli uz v Senove) ty prvni dva, hned u hospody primo proti venkovnimu posezeni.
Takze i divaci si prijdou na sve...
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů