nova dacia sandero
- panther7
- Test driver

Re: nova dacia sandero
Ale Chmelko, nebud tak vztahovačný. Kdy by si to hned takto pěkně napsal tak sem pro Dacii-vidíš už si mě přemluvil, ještě jednoho, který dal hlas Fabce a stojí za Tebou celé forum.
Jinak ve SM vychází o tom článek
Dacia Sandero
27.06.2008 - Svět motorů
Nová Dacia Sandero podle nás s českým trhem hezky zamává. Proč si to myslíme? Viděli jsme ji už v Ženevě, s novým francouzsko-rumunským hatchbackem, který se původně narodil pro jihoamerické trhy, jsme se ale svezli až minulý týden na chorvatském ostrově Hvar. A z jakého důvodu předpovídáme Sanderu takovou budoucnost?
Jinak ve SM vychází o tom článek
Dacia Sandero
27.06.2008 - Svět motorů
Nová Dacia Sandero podle nás s českým trhem hezky zamává. Proč si to myslíme? Viděli jsme ji už v Ženevě, s novým francouzsko-rumunským hatchbackem, který se původně narodil pro jihoamerické trhy, jsme se ale svezli až minulý týden na chorvatském ostrově Hvar. A z jakého důvodu předpovídáme Sanderu takovou budoucnost?
-
chmelko
- Test driver

našiel som len logana, tak snad niečo napovie, aj ked tam sa max.vybava vola uplne inak..ale som 100% presvečeny ,že to menej nebude ako u nho
http://www.daciagroup.cz/cz/DaciaSITe/l ... index.html
http://www.daciagroup.cz/cz/DaciaSITe/l ... index.html
-
chmelko
- Test driver

panther7:ale ja vas nechces premlouvat, fakt ne
len ste napisali, že by ste si kupili fabiu a mna zaujimalo prečo..a tak to začalo....
len ste napisali, že by ste si kupili fabiu a mna zaujimalo prečo..a tak to začalo....
- KASHA
- Pokročilý

Tak na takhle přesně definovanou otázku bych jednoznačně odpověděl DACIA, protože jen dvě auta na trhu, dá se teda říct, že výběr mezi škodovkou 1,2HTP (sekačka) a dácia s 1,4 nebo 1,6 motorem sice s jedním bagem ale přece jenom lepší svezení a na dálnici všude to fakt poletí líp. Tak to je jasnáá věc, 1,2 je na h...ochmelko píše:ale nie...ved viem,že v plnej výbave bude stat 240tis kč.
opakujem sa ja som chcel vediet nazory, kto by si čo radšej kupil, ak by na trhu boli len tie dve auta, nič ine a ty si mal presne 240tis kč..nieč viac nič menej
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
- KASHA
- Pokročilý

Jinak dotaz na Chmelka: " Nedělááš nááhoodu promotéra nebo prodejce dacii??
" a jestli ne, tak by si měl začít, protože argumenty sou fakt cool 
FORD FOCUS C-MAX, 2,0 TDci, r.v. 2006, titanová šedá, Kola hnusný plechový 16ky od JUNIORA
), GHIA...kůže, navi...bla bla bla
- panther7
- Test driver

HURÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ všichni jsou pro dácii. Tak se Ti splnil sen, že Chmelko.
Vidíš já Ti říkal, že tady jsou všichni enormně chápavý.

Vidíš já Ti říkal, že tady jsou všichni enormně chápavý.
- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Chmelko já vím, já jsem vybral Fábku taky pro to, že moc nemusím ani renaulty (nějak mi od dob meganu nesedí)
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99
byl Ford Focus II combi 2.0 107 kW Titanium 09/2005
Ford Grand Cmax 2.0 TDCI 07/2015
- panther7
- Test driver

Každý se musí nějak živit.KASHA píše:Jinak dotaz na Chmelka: " Nedělááš nááhoodu promotéra nebo prodejce dacii??" a jestli ne, tak by si měl začít, protože argumenty sou fakt cool
-
chmelko
- Test driver

petersbond:ja som priam na renaulty vysadeny, ale vedie škodovka
preot som schvalne dal tu
Kasha: ale niesu z toho bohvieake prachy

Kasha: ale niesu z toho bohvieake prachy
- HORST
- Test driver

Ty vogo, jeden nevinny clanek a jak se to tady rozjelo?
Jeste chvilku a misto FoFa budeme menit za Dacie a Fablie!
Jen tak na okraj, pokud nekdo vyslovi Dacie, vybavi se me Rumunsko, cili nic moc.
Pokud nekdo vyslovi Skoda, vybavi se me nadvlada MB u nas, takze take nic moc.
Pokud bych mel volit, tak ....
Ale radeji nic! Mam fofo, az na nej nebudu mit, dam vedet, jak jsem se rozhodl!
Jeste chvilku a misto FoFa budeme menit za Dacie a Fablie!
Jen tak na okraj, pokud nekdo vyslovi Dacie, vybavi se me Rumunsko, cili nic moc.
Pokud nekdo vyslovi Skoda, vybavi se me nadvlada MB u nas, takze take nic moc.
Pokud bych mel volit, tak ....
Ale radeji nic! Mam fofo, az na nej nebudu mit, dam vedet, jak jsem se rozhodl!
- Mata
- Pokročilý

téda pánové vy jste se do toho ale pustili!
Vám něco povim - docela by mě zajímalo fakt v jaký výbavě ta cena těch nějakých 240 táců je...protože, jak už jsem psala, švagrovka si loni koupili s manouž Dacii Logana MCV, anžto chtěli "pořádný" auto, mají v tom klimu, centrál na DO, nevím jak a kolik pytlů (o těch nikdy nemluvili), posilovač řízení - a dali za to 370 tisíc!!!!!!!!
Už jsem to tu taky říkala, seděla jsem v tom, prohlídla si to (nesvezli mě
) a bože pro mne jsou to vyhozený prachy!!! S manžou jsme si dělali srandu, že v základní výbavě je jen volant a brzdy. Ostatní se připlácí. To auto je vážně hnusný - hlavně vevnitř je hnusný - naše deset let stará Felda vypadá vevnitř mnohem mnohem luxusněji než toto...Ano - místa tam je tolik, že byste si tam mohli s přáteli udělat párty...
Takže když napíšete, jestli si vybrat Dacii (a teď myslím tu novou Sandero) v plný palbě za 240 tis. tak ji beru, to jsem řekla, nevypadá na obrázku špatně, ale jestli to s ní bude jako s Loganem, že cokoliv dalšího si musíte připlatit a vyšplháte se zase na nějakých třista tisíc - no tak to ať si jí zase nechají....
Možná jsem snob, ale já chci jezdit v autě, který se mi líbí, o kterým každýmu druhýmu nemusím říkat, že sice je nic moc, ale je "fááákt dobrý, málo žere, trošku sice rezne, ale to stejně každý auto..." a nebo že "mě to stačí, důležitý je, že to jezdí..."...jezdím ráda, řídím ráda a tohle si v našem Fofoušovi náramně užívám. Tohle určitě Dacka nedokáže.
Vám něco povim - docela by mě zajímalo fakt v jaký výbavě ta cena těch nějakých 240 táců je...protože, jak už jsem psala, švagrovka si loni koupili s manouž Dacii Logana MCV, anžto chtěli "pořádný" auto, mají v tom klimu, centrál na DO, nevím jak a kolik pytlů (o těch nikdy nemluvili), posilovač řízení - a dali za to 370 tisíc!!!!!!!!
Takže když napíšete, jestli si vybrat Dacii (a teď myslím tu novou Sandero) v plný palbě za 240 tis. tak ji beru, to jsem řekla, nevypadá na obrázku špatně, ale jestli to s ní bude jako s Loganem, že cokoliv dalšího si musíte připlatit a vyšplháte se zase na nějakých třista tisíc - no tak to ať si jí zase nechají....
Možná jsem snob, ale já chci jezdit v autě, který se mi líbí, o kterým každýmu druhýmu nemusím říkat, že sice je nic moc, ale je "fááákt dobrý, málo žere, trošku sice rezne, ale to stejně každý auto..." a nebo že "mě to stačí, důležitý je, že to jezdí..."...jezdím ráda, řídím ráda a tohle si v našem Fofoušovi náramně užívám. Tohle určitě Dacka nedokáže.
- Mata
- Pokročilý

jo a taky jsem si pročetla to forum Dacia nadšenců - no jsou ujetý jako my, jen na ty svoje šunky...docela mě pobavilo jak se tam uklidňujou, že když auto po dvou letech rezne, že to není taková trága!
a že si nepotřebujou honit ego nebo zvyšovat sebevědomí autem - to jsou kecy, jak si omluvit že nemám na lepší...
a že si nepotřebujou honit ego nebo zvyšovat sebevědomí autem - to jsou kecy, jak si omluvit že nemám na lepší...
-
chmelko
- Test driver

Mata: to je len abstraktna anketa, pretože si predstavit, žeby na svete boli len tieto dve auta je horšie ako horor od Hitchhoka 
- Mata
- Pokročilý

to Chmelko: tak to mě napadlo taky, že mít možnost volit jen mezi těmahle dvěma, panebože, snad lepší koupit koně a bryčku!
ale chápu jak jsi to s tou anketou myslel...jen jsem se poněkud zase neovládala a rozepsala se...
ale chápu jak jsi to s tou anketou myslel...jen jsem se poněkud zase neovládala a rozepsala se...
- petersbond
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Mata si zlatá.
:mrgreen:Skvělý názor.
byl Ford Focus I combi 1.8, 85kW Ghia 07/99