Treba si uvedomit, ze podaktori z nas, minimalne MobyDick, sedavaju s detmi pri pocitaci a pozeraju si forum. Ono sa to asi dost tazko vysvetluje, ked je tam napisany nejaky jemny vulgarizmus.zirafak píše:Registrujem od teba aj tvrdsie vyrazy,ale spontanne som zareagoval na tento.
...

P.S. Třeba je tomu na Slovensku jinak ( ale tomu nevěřím) zkus se projít ráno před základní školou. Naučí tě i to co si dodnes neznal
  P.S. Třeba je tomu na Slovensku jinak ( ale tomu nevěřím) zkus se projít ráno před základní školou. Naučí tě i to co si dodnes neznal 

Přiznej, že kdyby vedle tebe nebyl syn tak by tvoje reakce nebyla taková jaká bylaMobyDick píše:Spousta slovíček se dá pochopit, ale nechápu že se nikdo neozval když jsem se ozval já na ten hnusnej sendvič. Nebo to nikomu nevadilo, mně docela jo. Hlavně když vedle mně seděl syn
 .
 .

to je v pohodě a teď bych poprosil Zirafaka a Silverwolfa aby si to vyříkali přes SZ a sem napsali už jen max. rozhřešení aby to nebylo jak babky na trhu, dělá to pak zlou krev a hází to špatnou náladu mezi lidi.
  to je v pohodě a teď bych poprosil Zirafaka a Silverwolfa aby si to vyříkali přes SZ a sem napsali už jen max. rozhřešení aby to nebylo jak babky na trhu, dělá to pak zlou krev a hází to špatnou náladu mezi lidi.   

Nehodno sa k tebe vobec vyjdrovat.Pre mna si iba obycajny rypak.Co mas zo mna strach,alebo hryziem snad?silverwolf píše: Tak Zirafaku a teď máš opravdu důvod. Bokem chci podotknout, že jsi důvod proto, že nejezdím na srazy. Ale to opravdu není důležité.

Je smiesne tu citat tvoje vylevy.Nezucastnujem sa vsetkych zrazov v CZ,aby som Ta od nich odradzal/tento rok som sa zucastnil jedneho,minuly tiez jedneho/Napisem to este raz...vazne si ma svojimi debatami pobavil
 Je smiesne tu citat tvoje vylevy.Nezucastnujem sa vsetkych zrazov v CZ,aby som Ta od nich odradzal/tento rok som sa zucastnil jedneho,minuly tiez jedneho/Napisem to este raz...vazne si ma svojimi debatami pobavil  

Proste, mas pre mna slabost a ja to beriem
 Proste, mas pre mna slabost a ja to beriem  

Zirafak prosím řešte si to po SZ.
  Zirafak prosím řešte si to po SZ. 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů