automatické sklápanie spätných zrkadiel
- panther7
- Test driver
Re: automatické sklápanie spätných zrkadiel
Jestli je cena cca 20000 SKK, tak bych se na to asi vykašlal, nebo hledal vrakáč a pak to nějak udělat, ale i tak, musí se to vyplatit. na vrakači nevím kolik si vemou,ale pak ta práce s tím. No uvidíš, ale za těch 20.000 můžeš mít v klidu spešl disky+kola, dle mého zbytečnost-dělat zrcátka.
- Forfoc
- Pokročilý
Já měl automatické sklápění zpětných zrcátek u Multiply. Nikdy jsem to v praxi nevyužil a že je Multipla sakra široká. Když by to na autě bylo zdarma, jako př. u Žirafáka jedině dobře a samozřejmě bych byl rád, ale připlácet za to, či to dokonce dodatečně montovat, mi přijde jako zbytečnost a dokonale vyhozené peníze.
V ceníku Ford maj toto: Vnější zpětná zrcátka - elektricky sklápěná, s osvětlením prostoru pod zrcátky, globální zamykání, el. ovládaná přední a zadní okna s jednorázovým otvíráním/zavíráním (pro 3dv. bez el. ovládaných zadních oken, cena pro 4dv., 5dv., kombi / 3dv.) - Trend dle motoru za 12500,-Kč resp. 8100,-Kč , Ghia a Titanium za 3600,-Kč
V ceníku Ford maj toto: Vnější zpětná zrcátka - elektricky sklápěná, s osvětlením prostoru pod zrcátky, globální zamykání, el. ovládaná přední a zadní okna s jednorázovým otvíráním/zavíráním (pro 3dv. bez el. ovládaných zadních oken, cena pro 4dv., 5dv., kombi / 3dv.) - Trend dle motoru za 12500,-Kč resp. 8100,-Kč , Ghia a Titanium za 3600,-Kč
- killerhammer
- Test driver
sklapacie spatne zrkadla su skorej imidzovka ako nejaka pomoc pri parkovani
to uz skorej elektricke zrkadla, ktore sa pri pri zaradeni spiatocky automaticky sklonia k ceste aby si videl obrubniky ku ktorym parkujes
to uz je ina vychytavka
videl som to na autach v strednej triede, napr. bmw seria 3 a pod.
za to by som si hned priplatil

to uz skorej elektricke zrkadla, ktore sa pri pri zaradeni spiatocky automaticky sklonia k ceste aby si videl obrubniky ku ktorym parkujes

to uz je ina vychytavka

za to by som si hned priplatil

-
- Test driver
pokial parkujes pred Tescom,alebo inym centrom,alebo byvas v panelaku,kde je problem s parkovanim,tak tam to vyuzijes,pretoze ak nesklopis,kazdy druhy trkvas ti zavadi o spätak,oskreti ho,alebo ti ho vyvrati/par krat som to na predchadzajucom aute zazil/
ja to povazujem za velmi dobru a prakticku vecicku,aj ked v pripade priplacania by som tiez rozmyslal.
ja to povazujem za velmi dobru a prakticku vecicku,aj ked v pripade priplacania by som tiez rozmyslal.
- mipro
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
tak o tom naklanani ku obrubnikom som este nepocul ale znie to velmi chutne 

Ford Mondeo Kombi MK4 2.0 TDCI 120KW M6
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
Ford Mondeo Kombi MK3 2.0 TDCI 96KW M6
Ford Focus Kombi 1.8 16V 85KW M5
-
- Test driver
mal som uz pred peknymi par rokmi na VW BORA...tiez super vecicka 

- Chobby
- Junior
Ghia asi ano, ale kolik si připlatí majitel jiné výbavy..., ale ono je to asi jednozirafak píše:mipro...nie.
Chobby...mal som to zdarma v cene auta.