to by si mel precist michal .
Mohu opravdu potvrdit to co pise Foki. Bohudik ne v plnem rozsahu. Zatim jsem nastesti nemel zadnou poruchu a tak jsem nemusel byt postaven pred "reklamacni rizeni"foki píše:...a myslim že treba Agin , Radek 1,8 16V nebo Pema01 muzou jen potvrdit to co jsem nahore popsal . zitra se doufam mezi ne pridá Focusini
masox píše:HIGILIGI - přesně jako já, když jsem začal uvažovat o novém autě a zmínil se u kámoše tak mi doporučil FF - byl jsem rozhodnut pro combi - nebo spíš manželka byla rozhodnuta, ale jak jsem se zmínil v kanclu a kolega naschvál koupil combi tak jsem mu v dobrým slova smyslu nadal že mi to udělal naschvál - jen se potutelně chlámal neřád jeden tak jsem šel do sedanu, kratas byl doma zavrhnut. Taky mi připadlo že jich jezdí málo a chtěl jsem něco netradičního, ale než jsem se dočkal a sledoval trochu víc provoz kolem sebe tak těch combi začalo jezdit čím dál víc - nebo to byl jen muj sugestivní dojem, ale to nevadilo byl jsem rozhodnut pro sedan, i když je to trochu větší vzácnost aspon mi to tak příjde že jich je o dost mín na českých cestách, a navíc jsem musel čekat další měsíc než se našel ten přesně podle mých požadavku ale ted jsem hrdým mejitel toho nejlepší značky auta jaké na českých cestách jezdí - NO NEMÁM SNAD PRAVDU ?!
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Bing [Bot] a 0 hostů