ale az po 10 dnoch
 ale az po 10 dnoch  

ale az po 10 dnoch
 ale az po 10 dnoch  

a to nemluvim o weekendu....
   a to nemluvim o weekendu....  

U Vás ze SR tj v poho, ale já z Pha nepojedu přes SR/Mad/Cho-to mi tedy připadá jako zajíždka, ale věc názorujamaka píše:ja chodim cez madari a potom bud cez kusok slovinska (cca 5-10km) alebo sa da odbocit na Letenye a odtial uz je len dialnica az do Splitu. Takze da sa aj vyhnut slovinsku. A cezsta cez madarsko je v pohode. A dokonca nemusim platit dialnicu v rakusku a ked idem na 10 dni, tak mozno by mi vysli aj dve dialnicne a to zas nemusim

To bych si nechal poslat trasujamaka píše:ja chodim cez madari a potom bud cez kusok slovinska (cca 5-10km) alebo sa da odbocit na Letenye a odtial uz je len dialnica az do Splitu. Takze da sa aj vyhnut slovinsku. A cezsta cez madarsko je v pohode. A dokonca nemusim platit dialnicu v rakusku a ked idem na 10 dni, tak mozno by mi vysli aj dve dialnicne a to zas nemusim
 (jak dlouho ti to od vas do splitu trva? )
 (jak dlouho ti to od vas do splitu trva? )

A ako dlho - to mna nezaujima. Nie som trhac, ktory sa chvali ked pride domov ze to urobil na jeden raz, ale ked sa ho opytam ze kedy isiel cez madarsky prechod, tak ani netusi co vobec isiel a ake bolo pocasie, alebo ci tam aj stali auta
 A ako dlho - to mna nezaujima. Nie som trhac, ktory sa chvali ked pride domov ze to urobil na jeden raz, ale ked sa ho opytam ze kedy isiel cez madarsky prechod, tak ani netusi co vobec isiel a ake bolo pocasie, alebo ci tam aj stali auta  Fakt ma n ejako nezaujima dlzka jazdy. Na taketo dlhe trasy, proste idem, potrebujem zastat stojim, potrebujem spat spim a pod.
 Fakt ma n ejako nezaujima dlzka jazdy. Na taketo dlhe trasy, proste idem, potrebujem zastat stojim, potrebujem spat spim a pod.

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů