.martinsk píše:..................o super aditíve PANTHER P2. Stretol sa niekto s týmto prípravkom?
Já sem se s tím nesetkal
 , ale nevím proč po mě pojmenovali

aditivum
 aditivum  
   -budu požadovat dividendy

z používání mého jména.
  z používání mého jména.
.martinsk píše:..................o super aditíve PANTHER P2. Stretol sa niekto s týmto prípravkom?

aditivum
 aditivum  

z používání mého jména.
  z používání mého jména.
není Shell jako ShellPeter5 píše:Presne tak suhlasim. Nema zmysel par metrou prek krizovatkou radit jak blbec a vysledok je len jeden a to predcasne opotrebovana spojka. A co sa tyka benzinky Shell tak moj postoj je ze jej neverim. Mam to odskusane aj potvrdene ze maju spinavu naftu.
 spousta těch pump s logem shellu je jen v pronájmu a ani tahle firma si kvalitu svých hmot nijak výrazně nekontroluje
 spousta těch pump s logem shellu je jen v pronájmu a ani tahle firma si kvalitu svých hmot nijak výrazně nekontroluje   Takže spíš je to o slušnosti a poctivosti jednotlivých obsluh čerpaček
 Takže spíš je to o slušnosti a poctivosti jednotlivých obsluh čerpaček  

samozřejmě pokud pronajímatel pančuje dodané palivo tak to už je jiná věc
 samozřejmě pokud pronajímatel pančuje dodané palivo tak to už je jiná věc 

Ptak sem se u Tesca od koho to berou a Kralupy+tam mají pečet kvality, tak si také nemyslím, že by tam házeli šmejd : 1) nemají to zapotřebí 2) mají min. marže-jen na platy zaměst. 3) výtočivost obrovská 4) při zjištění, že to pančují hlavně u Tesca skoro mez. blamážtomason píše:na pumpě sem ho koupil za 209 kč už to tam peru bavil sem se o naftě se strejcem sám jí vozí tvrdil,že je nesmysl kupovat drahej Shell platí se značka nafta je stejně z rafky Kralupy a je stejná a informace o tom že u Makra a Tesca je špatná nevim ty pumpy toho vytočej .......................

)
)
Vypadá to, že já to risknu. Beru, že švára, který je sakra opatrný na auto tam čepuje nafta a má mondeo 4 roky starý a čepuje tam stále a ted bude mít LandRover skoro za 1 mil. a bude ho tam také čepovat tak že o to strach nemám. HLavně ne u JZD a pidipump.Noah píše:A kdo to riskne?Ten kdo se setkal s tim ze mel problem s cerpadlem nebo vstrikama tak vi kolik penez to stoji a urcite nebude pokouset osud)

))
))
Ono máš pravdu, že se to může stát jak u shellu tak i u benziny nebo jiné, ono co sem pročítak diskusi tak tj tak 50/50 tankovat netankovat u jiných než shell. Myslím, že ono dělá hodně marketingový tah shellu-že mají extra třídu palivo, ale tj otázka ani odborníci nejsou zajedno, ale zrovna u těch hypermarketů říkají, co já sem psal-hodně vytočí atd.Noah píše:Jo kdyz nemas strach je to jina vec, ja osobne bych do tohodle nesel....... nechci tvrdit ze Shell je nejlepsi to v zadnym pripade..........Ale alespon kdyz se to vysere mam klidnou dusicku ze to nebylo tim ze jsem chtel usetrit a natankoval nekde nejaky shit.Jedna navsteva diesel servisu a muzu ti rict je to na studenou sprchu))

Právě sis na to sám odpověděl, proč to budu pančovat když budu mít výtočnost 3cisterny a ostatní jen 1. Já mám marži 1Kč oni 2Kč, ale vydělám já více. Řeknu ti to takto, kdyby to něměli spočítané tak to nedělají.Ahmed píše: .......... A to ze hypermarkety nechcou na palivu vydelat je podle me uplna blbost, protoze kdyz jedu tankovat, tak nejedu nakupovat, to me nijak nedonuti jit do toho obchodu a jejich hlavnim cilem je koupit za 1,- a prodat za 100,- Tezko by nekdo provozoval pumpu, kde by se mu denne vystridalo x cisteren s palivem a on jenom vydelal na provoz a bidne platy zamestnancu..............

Hoc nech je to aj Tesco
 Hoc nech je to aj Tesco

Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host