Tonování autoskel - shrnutí na strane 1!
- avrs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Re: Tonování autoskel
avrs: a berem pak taxika do officu? 
- avrs
- Nováček

- Kontaktovat uživatele:
Když to tak pěkně nabízíš, kdo by odolal 
- FOCKI
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
dáme to na náhodné číslo

- Bulbaj
- Nováček

- martin_Praha
- Nováček

Teda pánové...přečíst celý vlákno dá celkem pořádnou práci
Chci si dát teď taky fólie ale ani 100 stránek mi nestačilo na to se rozhodnout co dát na přední boční:-) nejvíc uvažuju o těch 50 vepředu s papírem že tam je 70...pokud mi to samozřejmě takhle napíšou,s největší pravděpodobností totiž pojedu do Trieste který už tu byli zmiňovaný ale nevim jestli tam nakonec někdo někdy byl:-) dozadu dám všude asi 15 a doufám že to auto nebude vypadat blbě,přece jenom u většiny z vás na kombíku je to lepší než u mě na tom krátkym prckovi přechod ze světlýho předního na tmavej zadek...jinak viditelnost jste tu nikdo nijak nezpochybňoval ani při couvání takže to snad je v klidu...no zítra asi zavolám do Trieste a nějak se objednám...
Chci si dát teď taky fólie ale ani 100 stránek mi nestačilo na to se rozhodnout co dát na přední boční:-) nejvíc uvažuju o těch 50 vepředu s papírem že tam je 70...pokud mi to samozřejmě takhle napíšou,s největší pravděpodobností totiž pojedu do Trieste který už tu byli zmiňovaný ale nevim jestli tam nakonec někdo někdy byl:-) dozadu dám všude asi 15 a doufám že to auto nebude vypadat blbě,přece jenom u většiny z vás na kombíku je to lepší než u mě na tom krátkym prckovi přechod ze světlýho předního na tmavej zadek...jinak viditelnost jste tu nikdo nijak nezpochybňoval ani při couvání takže to snad je v klidu...no zítra asi zavolám do Trieste a nějak se objednám...
Ford Focus 2.0, r.v.99, 3dv., 96kW
-
chmelko
- Test driver

chvalim, prvý príspevok ale najprv si pekne všetko prečítal
100stranok už ale musi byt hukot

100stranok už ale musi byt hukot
- Marcelus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
já to asi celý číst nebudu tak mi prosím někdo napište kolik za fólie na kombíka i s předními okny, děkuju pánové
Ford Focus Combi 1.8 TDDI Diamond White

-
chmelko
- Test driver

historia diskusie je na to, aby si sa dozvedel, čo potrebuješ, nebudu sa predsa dokola opakovat tie iste veci, kde zakolko a pod..radim ti si to najst
- zewl
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Marcelus: rada: zkus procitat tuhle diskuzi odzadu, na ceny narazis drive nez kdyby jsi sel odpredu 
- Rreno
- Nováček

Trieste jsou v pohodě,beru od nich folie.Pokud si se tam ještě neobjednal,tak mi pak napiš jakou ti nabídli cenu a můžu se ti zeptat ještě u jednoho mého dodavatele v Praze.martin_Praha píše:Teda pánové...přečíst celý vlákno dá celkem pořádnou práci![]()
![]()
Tónování autoskel v Hradci Králové..
- martin_Praha
- Nováček

chmelko : jo celkem sem si slušně zavařil hlavu tim čtenim
ale tak nedalo se nic dělat a aspoň sem zabil čas i když víc než sem čekal
Marcelus : jak říkal zewl,stačí to brát odzadu a za chvíli všechno víš,ono se to stejně často opakuje tak nějak pořád dokola:-)
Rreno : ok kdyztak se ozvu,dík
Marcelus : jak říkal zewl,stačí to brát odzadu a za chvíli všechno víš,ono se to stejně často opakuje tak nějak pořád dokola:-)
Ford Focus 2.0, r.v.99, 3dv., 96kW
- Rreno
- Nováček

jj,jinak 3dvéř bych viděl cca: 3000,- - 3500,-
Tónování autoskel v Hradci Králové..
- Marcelus
- Pokročilý

- Kontaktovat uživatele:
děkuju ti, ale ono to bude nejlepší se prostě zeptat po okolí, protože do Ostravy dělat fólie nepojedu, takže téma obsáhlí ale ceny se odvíjí od regionu +-autobusmartin_Praha píše:chmelko : jo celkem sem si slušně zavařil hlavu tim čtenimale tak nedalo se nic dělat a aspoň sem zabil čas i když víc než sem čekal
![]()
Ford Focus Combi 1.8 TDDI Diamond White

- Mira
- Test driver

- Kontaktovat uživatele:
Marcelus: +/- str. 90 kluci dělali folie v Praze, takže to máš blízko ať už z Doksů u České Lípy tak u těch blízko Kladna
Napiš klukům SZ a odpověď na sebe nenechá dlouho čekat
A nebo to udělej jako BAZOWSKI, ten sem jen hodil foto už s hotovým autem a nic tu neřešil 
... ale dobře: můj combi i s předníma oknama 3500,- bez DPH (ve vlákně na str. xx se ale dočteš, že jsme měli s klukama tady z fóra domluvenou výhodnější cenu, protože nás bylo tuším 7 naráz .... ve Zlíně)
Napiš klukům SZ a odpověď na sebe nenechá dlouho čekat
... ale dobře: můj combi i s předníma oknama 3500,- bez DPH (ve vlákně na str. xx se ale dočteš, že jsme měli s klukama tady z fóra domluvenou výhodnější cenu, protože nás bylo tuším 7 naráz .... ve Zlíně)