Stěrače
- Jairo
- Pokročilý
- Kontaktovat uživatele:
Re: Stěrače
Klasicky Rain Off (napr. od Sheron) zozenies za par korun v kazdom hypermarkete. Myslim,ze za 2 litre som ja dal cca 60 Skk. Nie je to drahe a vazne je to super vec.

Bol - Ford Focus 1.6 16V HB 1999 Zelena metaliza

- Kadlik
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Myslím že to byl nějaký SHERON. 0,75l s mechanickým rozprašovačem vyšlo mám pocit něco přes 30,-Kč. Podle spotřeby bych to viděl, že to vyjde cca na 4 nástřiky všech skel.Jozkablack píše:Kolik stojí ten zázrak?Kadlik píše:Máš pravdu předsedo... Stěrače jsou fajn věc, ale když pořádně nefungují, je to na prd. Je lepší věnovat se sklu. Já osobně nastříkl okno nějakým "Rain off" od ani už nevím jakýho výrobce... no a teď mi k setření čelního skla stačí skoro jen ramínka bez gumiček....Stehnak píše:Na mastnotu pouzivamWurth Glass Cleaner
Když jedu víc jak cca 70km/hod., tka stěrače nepoužívám vůbec.....
- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
mám dojem, že ten "Rain off" od sheronu byla i jako letní směs do ostřikovačů 

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

Smyk nelze dostat jako chřipku, ten si prostě zaviníme sami !!!

- racetiger
- Junior
Ten spray na sklo bez steracu pouzivam taky - docela to drzi i po myti ( v ostrikovacich je kapalina od Shellu at v lete nebo zime,taky pouzivam ty ubrousky na sklo taky od Shellu),je ale fakt ze pokud to natres a poradne nevylestis tak proti slunci nic nevidis. U druheho auta jsem to nedavam,okno je strikane kapalinou Shell, nekdy ubrousky a pak noviny a ty kapky jedou pryc taky i bez toho rain off.
- HORST
- Test driver
Re:
No a uvidel jsem prave dneska!!!HORST píše:Tak i ja jsem se konecne rozhoupal a zakoupil "flaty".
Znacka je Hart a cena byla po sleve presne 603 Kc. Sleva presne 200 Kc.
Takže normalne by staly nejakych 8 kil.
Nechci to zakriknout, ale zatim spokojenost. S puvodnimi, kde jsem menil gumy za grafitove, se to neda vubec srovnat.
Je to ted o hodne tizsi a hlavne to super stira.
Takze uvidime dal.

Kdyz jsem jel do hokny, pustil jsem ostrikovace, jelikoz okno bylo zas*ane a ejhle!

Pravy sterac vynechaval, resp nestiral po cele plose gumy. Po zaparkovani jsem zjistil, ze stiraci "hrana" sterace (gumy) je natrzena, takze dnes jdu reklamovat.
To same, jen asi o tyden drive to udelalo na FoFu i tchanovi. Stejna znacka sterace!
- HORST
- Test driver
Byly balene v blistru, prinesl jsem to tam, borec sice tvrdil, ze je to teprve jeho druhy problem s temato steracema
( prvni byl tchan, druhy ja), nicmene rozdelal dalsi krabicku, dal me novy sterac a obal si ponechal pro ten poskozeny!
Uctenku od toho pomalu nechtel ani videt!
Jen se me ptal, jestli nestiram "na sucho"???
Tak jsem jej ujistil, ze na sucho nedelam ve svem veku uz skoro nic!!!
Tak uvidime, jak dlouho bude slouzit ten novy?

Uctenku od toho pomalu nechtel ani videt!
Jen se me ptal, jestli nestiram "na sucho"???

Tak jsem jej ujistil, ze na sucho nedelam ve svem veku uz skoro nic!!!

Tak uvidime, jak dlouho bude slouzit ten novy?

- Skubi
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vzhledem k tvé postavě si myslím, že dost riskoval, takhle laškovatHORST píše:...... Jen se me ptal, jestli nestiram "na sucho"???![]()
![]()
![]()
.....

FF kombi 1,6 74 kW sériová GHIASOC, 00/01, modrá metlaSkubi´s family car

- HORST
- Test driver
No jo, nekteri asi neznaji pud sebezachovy!!!!
Ale po pravde receno, ja jsem mirumilovny clovek, takze postavy a vahy k nicemu nezneuzivam!

Ale po pravde receno, ja jsem mirumilovny clovek, takze postavy a vahy k nicemu nezneuzivam!

- Kóťa
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
Tak stěrač vyměnil,tak mu bylo jasné,že Horst je aspoň z poloviny spokojený....
Tak snad už bude držet!

- mathes
- Nováček
zdarek.
nemáte někdo někaký fígl jak sundat přední sterače myslím tím z hřídelky hned nad plastem nad vodním kanálem mě to ani za boha nejde je to nejaký zrezly stříkal sem to konkordem aby to povolilo a nic
chci sundat ten plast pod oknem je odlepeny vyčistit to tam a zas celý přilepit
nemáte někdo někaký fígl jak sundat přední sterače myslím tím z hřídelky hned nad plastem nad vodním kanálem mě to ani za boha nejde je to nejaký zrezly stříkal sem to konkordem aby to povolilo a nic

- vozgrunt
- Nováček
Tak jsem pořešil ty bezrámenkévé stěrače FLAT a stírají dobře, ale u konce asi 1-2 cm nedolíhají na sklo ! Takže mám z toho rozporuplné pocity 

focus I, TDCi, 10/03, sedan
- zewl
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
vozgrunt: jo, to me taky nestira tak 1 cm, uz od zacatku, ale je to dole, tak me to moc netrapi. Za ty prachy to neres 

- Stehnak
- Test driver
No tak ja mam. Vyklanim "od okna" sem s tim ani nehnul, tak jsem sterac pootocil ve smeru stirani - no proste jsem s nim jakoby stiral okno - stacilo trochu a povolilo to...mathes píše:zdarek. nemáte někdo někaký fígl...
Kia Stinger 3.3 V6 T-GDI AWD 2019 / Nissan Leaf 24 kWh 2012 / bylo Ford Mondeo ST 220 2006 / byl Ford Focus 1.6 16V 1999
- libe
- Junior
Tak dnes rano pri bource jsem otestoval nove bosch aerotwin a parada, tichounky chod super setreni skla. Koupil jsem je v Italii za 20 ojro, proste dobry kauf. 

Ford Focus 1.6 combi 11/2001