Originál alarm - samovolně se spouští
- silverine
- Nováček
Originál alarm - samovolně se spouští
Tak se mi z ničeho nic začal sám spouštět alarm - je to asi originál ford - na sloupkách mám dvě čidla dopředu/dozadu co vypadají jako malé repráčky a spouští to houkání normální sirény (klakson) a blikají u toho směrová světla. Nemáte někdo podobnou zkušenost, nenapadá mě na co šáhnout.
Akorát mě napadlo, že by to mohlo být tím, že začaly teď vyšší teploty a večer se zase ochlazuje, takže by tam mohly třeba pracovat/lupnou nějak plasty kolem toho sloupku.
Nezkoušel jste někdo diagnostický mod alarmu, který je popisován zde: http://focus.fordclubs.org/navody/03.php ?
Akorát mě napadlo, že by to mohlo být tím, že začaly teď vyšší teploty a večer se zase ochlazuje, takže by tam mohly třeba pracovat/lupnou nějak plasty kolem toho sloupku.
Nezkoušel jste někdo diagnostický mod alarmu, který je popisován zde: http://focus.fordclubs.org/navody/03.php ?
Focus 1.4 Combi 2002 stříbrňák | papírová vložka vzduchového filtru, kazeťák 5000 RDS, čtrnáctky plecháče, mašlička na anténě

-
- Test driver
Re: Originál alarm - samovolně se spouští
mne sa to stavalo,ked som nechal otvorene okno a na spätnom zrkadle som maval zaveseneho plysoveho zajaca...zafukal vietor,zajac sa rozkyval a spustil alarm.
-
- Nováček
mne to robil zámok prednej kapoty
- silverine
- Nováček
vzadu na zadním skle mám cedulku "Baby on board" na přísavce, tak jsemzirafak píše:mne sa to stavalo,ked som nechal otvorene okno a na spätnom zrkadle som maval zaveseneho plysoveho zajaca...zafukal vietor,zajac sa rozkyval a spustil alarm.
si hned myslel, že to bude ono, ale když jsem zkoušel auto rozkývat tak aby se hýbala (vítr by ji snad více nerozkýval), tak to s alarmem nic nedělalo, ale sundal jsem ji a uvidím ..
Naposledy upravil(a) silverine dne 23.05.2008 19:27, celkem upraveno 1 x.
Focus 1.4 Combi 2002 stříbrňák | papírová vložka vzduchového filtru, kazeťák 5000 RDS, čtrnáctky plecháče, mašlička na anténě

- silverine
- Nováček
a co jsi s tím dělal nebo jak jsi přišel na to, že to je ten zámek kapoty ?lubomir5 píše:mne to robil zámok prednej kapoty

- wayne001
- Junior
D nes sa mi dva krát spustil ten origo alarm, práve hladám nejaké vlakno.Rozmyšlal som či by to nemohla spustiť mucha vo vnútri auta. Samozrejme že nie ked preletí interierom, ale ak si sadne na ten senzor v stlpiku 

- gambrinus
- Nováček
zdravim mam podobný problem ale mně zacne auto jenom blikat když ho zamknu sirena se nezapne nevíte co to je.dík
- brena
- Nováček
mel jsem ten sami problem u oktavky, byl to nejaky mikrospinac co je primo v zamku, oprava me stala asi tri kila, ale jak to je u fordu to opravdu nevim
- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Měl jsem ten sám problém, dělal to spínač přední kapoty. Vyřadil jsem ho z provozu a je klid.
- gambrinus
- Nováček
já bych to tipoval na zámek u ridiče,protože zaleží natom jak tozamknu je to možný nebo ne,nevýte nekdo dík.
- silverine
- Nováček
jak se dá ten spínač vyřadit z provozu ?JaLoMe píše:Měl jsem ten sám problém, dělal to spínač přední kapoty. Vyřadil jsem ho z provozu a je klid.

- JaLoMe
- Nováček
- Kontaktovat uživatele:
Normálně spojíš ty dva kabely, které vedou k tomu spínači pod zámkem.
- HanyRK
- Nováček
ahoj, taky sem mel ten problem ze mi auto samo začalo blikak a houkat.přisel sem na to ze to dela zamek u spolujezce hlasil ze dvere sou otevreny tak to zacalo houkat, zamek zanedlouho prestal zamykat vymenil sem ho a je klid.muze to delat jakykoli zamek.
- SANTOS
- Nováček
kluci kde je sirena od alarmu na fofo 1 1.6 1999?
dik za odpoved
dik za odpoved
Ford focus- hatchback 1.6 16V 74 KW Zetec-s 1999 green diabolo
-
- Nováček
přidám svou zkušenost,houkal mi každou půl hodinu-prolezl jsem co se dalo.nakonec jsem zjistil,že mám vycvalkí spínač světla přihrádky před spolujezdcem.prostě to pořád svítilo.zacvakl jsem ho,a vše je již ok.blbůstka,ale snad někomu ušetří ten nějaký nerv.