myslis, ze by bolo teda lepsie keby ta hned defaultne odtiahli hejcanndale píše:siroke gumy maju aj ine vyhody.. policajti maju papuce len do 250 sirky

Niekedy je to však už na škodu, zákruty by sa dali prechádzať rýchlejšie a plynulejšie, šmyk to brzdí. Ale zase je to väčšia zábava.
 Niekedy je to však už na škodu, zákruty by sa dali prechádzať rýchlejšie a plynulejšie, šmyk to brzdí. Ale zase je to väčšia zábava. 

aj na nakladiak ta nalozia v takych "papuckach" .. mno a kedze sa tam koleso nezmesti...victor píše:myslis, ze by bolo teda lepsie keby ta hned defaultne odtiahli hejcanndale píše:siroke gumy maju aj ine vyhody.. policajti maju papuce len do 250 sirky

ak by ta zdvihli pokrivia ti blatniky, aspon na vacsine aut to tak bolo, kedze fofo kolesa su utopene tak mozno ani nie, kazdopadne mali zakazane vtedy ta odtiahnut ... ale nato uz maju iny figel, strcia pod teba 2 take pasy a zdihnu ta tak, takze  ani kolesa ti nepomozu
 ak by ta zdvihli pokrivia ti blatniky, aspon na vacsine aut to tak bolo, kedze fofo kolesa su utopene tak mozno ani nie, kazdopadne mali zakazane vtedy ta odtiahnut ... ale nato uz maju iny figel, strcia pod teba 2 take pasy a zdihnu ta tak, takze  ani kolesa ti nepomozu 

Ahoj! Ja som tam bol pozrieť včera. Martin ma povozil na svojom ST-čku, čo bol skvelý zážitok. Potom sme s kamarátom pozreli preteky, autá v boxoch a s príjemným zážitkom odchádzali domov. Lenže príjemný zážitok sa zmenil na zlú náladu, keď som na "parkovisku" našiel moje autíčko s poškriabaným blatníkom a dverami s preliačeninami. Jeden pán stál pri ňom, priznal sa, čo je síce fajn, ale je to rana na srdce.Twisster píše:Zdravim lidi, je tu niekto? Myslim na Jankovom vrsku.

kua, ja by som asi vrieskal od zloby. Snad ti to poistovna preplati bez problemov.
 kua, ja by som asi vrieskal od zloby. Snad ti to poistovna preplati bez problemov.

uff, ja som bol predchvilou lestit a ked som nasiel kopec dier od kamenov po celom predku, dokonca aj na kapote islo ma drb..t, takze viem si predstavit ako musis byt nasr.ny, ked si najdes blatnik a dvere v takom stave, nuz citam tu dnes same neblahe zvestiBlue píše: Ahoj! Ja som tam bol pozrieť včera. Martin ma povozil na svojom ST-čku, čo bol skvelý zážitok. Potom sme s kamarátom pozreli preteky, autá v boxoch a s príjemným zážitkom odchádzali domov. Lenže príjemný zážitok sa zmenil na zlú náladu, keď som na "parkovisku" našiel moje autíčko s poškriabaným blatníkom a dverami s preliačeninami. Jeden pán stál pri ňom, priznal sa, čo je síce fajn, ale je to rana na srdce.

tak hadam to mas dobre poistene
 tak hadam to mas dobre poistene  vela stastia
 vela stastia 

skoda, ze ti to pokazilo ten skvely zazitok z jazdy s martinom... btw: skus trochu popisat tu jazdu, ake to bolo a tak, celkom by ma to zaujimalo ked uz som nemal tu moznost osobne
  skoda, ze ti to pokazilo ten skvely zazitok z jazdy s martinom... btw: skus trochu popisat tu jazdu, ake to bolo a tak, celkom by ma to zaujimalo ked uz som nemal tu moznost osobne  dikes
 dikes
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host