To bychom se tam mohli potkat, budeme tou dobou v Dučipetersbond píše:My máme v plánu 08.08. - 16.08.2008 Omiš. Tak uvidíme. Ví někdo kde na trase nejlépe tankovat. Ujedu na nádrž tak kolem 630 km. Slyšel jsem o Mariboru a pak již nevím.
Hvar je je jeden z nejrasnejsich ostrovu chrv vubec. Mesto taky. Hele jsou tam jak droboulinky kaminky, tak ostre skaly, kam se da schovat, je to jak pro deti, tak pro nudisty.Jozkablack píše:Joose: Díky. No mi by jsme měli jet právě na ten ostrov a tvrdil že tam je to samá zeleň a na pláži jemňoučkej písek.....nesnášim kameninový pláže
Tak do Rabacu se letos chystame, tak doufam, ze taky budeme spokojeni. Kde jsi byl ubytovany, da se tam sehnat ubytovani bez predchozi rezervace? My jsme byli loni v Baska Vode a predtim na Makarske a vzdy jsme bez nejakych problemu ubytovani do hodinky sehnali.panther7 píše:Já byl v Chorv. 2x a to v Rabacu (Istrie) a mx. spokojen. Trochu více Čechů, ale zase tj kousek a za 8-9 hod sem tam. No vypadáto, že letos též pofrčíme do CRT, ale asi jižněji pod Dubrovník tak uvidím.
V roce 2000 to byl hotel Hedera-polopenze, vlastní doprava hotel průměr. pláž-myslím kamínky, moře klidné. 2004-hotel Pollux-polop, vl. dopr. patří mezi nejlepší, pláž větší kamínky. My chodili k majáku-až tam budeš tak to uvidíš. S ubytováním na blind nemám žádné zkušenosti. Pro rodiny s dětmi optimum. Jen co nedoporučuji je Medulin-jen sme se tam byli podívat a stačilo. If najdu nějaké fotky tak ti tam něco hodím.libe píše:Tak do Rabacu se letos chystame, tak doufam, ze taky budeme spokojeni. Kde jsi byl ubytovany, da se tam sehnat ubytovani bez predchozi rezervace? My jsme byli loni v Baska Vode a predtim na Makarske a vzdy jsme bez nejakych problemu ubytovani do hodinky sehnali.panther7 píše:Já byl v Chorv. 2x a to v Rabacu (Istrie) a mx. spokojen.
Tady sem ti něco našel http://www.kompas-istra.com/home/, nebo zkus tady http://www.adriatica.net/destinations/h ... uwodNRZrawlibe píše:Dik za info, nechame se prekvapit.Prave kvuli ogarkum nechci nic dopredu bukovat, pokud budeme vsichni zdravi, fofik bude v kondici, tak nasednem a vyrazime smer hrvatska.
No to se tak někdo má, Itálie pak se vráti domů a pak Chorvatsko tak tomu já říkám život.libe píše:Diky, diky, zacvakat to musim sam, proto ted jedu k talianum vydelat nejake ojro.![]()
![]()
Takova pracovni dovolenka.
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 0 hostů