Jinak ty naše světla od Sonaru co máme jsou přesně jak píše ppavel- 2xH1

to jako myslíš že 14 dní je úspěchpbjun píše: Uz tam sou druhy tyden
 To potom děláš jenom na žárovky nee
  To potom děláš jenom na žárovky nee   

Budu mu dohazovat třeba kšefty,už asi 3x jsem měl telefon od lidí co má fofo s prosbou o pomoc vyměnit žárovku,už vim kam je posílat
  Budu mu dohazovat třeba kšefty,už asi 3x jsem měl telefon od lidí co má fofo s prosbou o pomoc vyměnit žárovku,už vim kam je posílat  

Tak snad ty osramky vydrzi trosku dyl no... Bohuzel v tech cockach se ty zarovky poradne nechladi tak odchazi driv no... Az budou ostrikovace tak prijdou HID a bude po problemech
 Tak snad ty osramky vydrzi trosku dyl no... Bohuzel v tech cockach se ty zarovky poradne nechladi tak odchazi driv no... Az budou ostrikovace tak prijdou HID a bude po problemech 

Nee je pravda že pak to bude už o něčem jiném
 Nee je pravda že pak to bude už o něčem jiném  

Oni je vemou a vymeni zadara takze to neresim... Je mi to fuk, jen sem se naucil menit zarovky no...
 Oni je vemou a vymeni zadara takze to neresim... Je mi to fuk, jen sem se naucil menit zarovky no...  A HID bych tam dal klidne hned, ale chcu to mit jak to ma byt i s ostrikovacema a ty este nemam vymyslene co a jak...
 A HID bych tam dal klidne hned, ale chcu to mit jak to ma byt i s ostrikovacema a ty este nemam vymyslene co a jak...

To radsi nejakej patek politam s temahle a pak je nekomu prodam a koupim nejake nove lepsi
 To radsi nejakej patek politam s temahle a pak je nekomu prodam a koupim nejake nove lepsi 
Uživatelé prohlížející si toto fórum: Žádní registrovaní uživatelé a 1 host