Ponuka na FOFO Kombi - Nemecko
- BAZOWSKI
- Junior
- Kontaktovat uživatele:
Re: Ponuka na FOFO Kombi - Nemecko
ja chcem tu temu zmazat, lebo auto som uspesne kupil a teda je to bezpredmetne 

- Quickie
- Moderátor
sorry za off topoic chalani, ale tu je spomenute nemecko
Dnes som sa debatoval s chlapikom, ktory u nas dováža autá. Mno.. povedal že donesie auto ake chcem. Ze je lepsie si vybrat tak dve-tri auta v okoli 100 km a ze on donesie to najlepsie z nich. Este pred kupou mi z miesta posle detailne fotky dotycneho auta a zavolá v akom je stave, ci je nejaky štuchanec pripadne skrabanec atd. A ze az potom ho zaplati. Nepotrpel si ani na zalohu. Povedal, ze keby sa mi predsalen dovezene auto v niecom nepozdavalo, nie je problem a ze ho preda dalej, hoci sam priznal, ze automat /ktory ja zhanam/ by sa mu urcite tazsie predal ako manual.
Pytal som sa ho ale, kolko by ma vysiel dovoz. Vravel 5oo,- € uz aj s jeho réžiou, čo su telefonaty, strava atd.. Daľších 4oo,- € za dovoz. Robí to štýlom: kúpim viac aut, doveziem naraz kamionom, takze tych 4oo ečiek za ten kamion udajne. A ešte 15ooo,- Sk za komplet papiere na SVK..
Suma sumarum: 9oo,- € + 15ooo,- Sk Neni to nahodou trošku moooc?
Pozeral som teda /PLZ odkial vozi auta mi napísal + okolie 1oo km/ nejake FOFO II kombi od r.v. 2006 s automatom. Ceny sa hybu okolo 15ooo,-€ k tomu ked priratam jeho naklady vyslo mi to zhruba do 540 000 Sk...
Fungel novy Focus combi 1,6 trend + automat mi v jednej predajni dokázu ponuknut za 580 tisíc /samozrejme so zlavou pre mna ako ZTP, inak cena cca 620 tisíc/ Naviac mam moznost ho splacat a nemusim za neho prachy vysolit naraz. Tam sa uz cena samozrejme navysi ale aj tak.. mam zaruku ze ho kupim nové a nie ako 2-rocne z DE..
co by ste mi poradili, ako by ste sa rozhodli na mojom mieste?

Dnes som sa debatoval s chlapikom, ktory u nas dováža autá. Mno.. povedal že donesie auto ake chcem. Ze je lepsie si vybrat tak dve-tri auta v okoli 100 km a ze on donesie to najlepsie z nich. Este pred kupou mi z miesta posle detailne fotky dotycneho auta a zavolá v akom je stave, ci je nejaky štuchanec pripadne skrabanec atd. A ze az potom ho zaplati. Nepotrpel si ani na zalohu. Povedal, ze keby sa mi predsalen dovezene auto v niecom nepozdavalo, nie je problem a ze ho preda dalej, hoci sam priznal, ze automat /ktory ja zhanam/ by sa mu urcite tazsie predal ako manual.
Pytal som sa ho ale, kolko by ma vysiel dovoz. Vravel 5oo,- € uz aj s jeho réžiou, čo su telefonaty, strava atd.. Daľších 4oo,- € za dovoz. Robí to štýlom: kúpim viac aut, doveziem naraz kamionom, takze tych 4oo ečiek za ten kamion udajne. A ešte 15ooo,- Sk za komplet papiere na SVK..
Suma sumarum: 9oo,- € + 15ooo,- Sk Neni to nahodou trošku moooc?
Pozeral som teda /PLZ odkial vozi auta mi napísal + okolie 1oo km/ nejake FOFO II kombi od r.v. 2006 s automatom. Ceny sa hybu okolo 15ooo,-€ k tomu ked priratam jeho naklady vyslo mi to zhruba do 540 000 Sk...
Fungel novy Focus combi 1,6 trend + automat mi v jednej predajni dokázu ponuknut za 580 tisíc /samozrejme so zlavou pre mna ako ZTP, inak cena cca 620 tisíc/ Naviac mam moznost ho splacat a nemusim za neho prachy vysolit naraz. Tam sa uz cena samozrejme navysi ale aj tak.. mam zaruku ze ho kupim nové a nie ako 2-rocne z DE..
co by ste mi poradili, ako by ste sa rozhodli na mojom mieste?
-
- Nováček
Cenový rozdíl je minimálni, určitě bych bral nový, nic víc k tomu asi není třeba dodávat.
I když nevím, kde jsi vzal ty ceny za 2 roky starý Focus II, co teď koukám, tak se dá sehnat už od 10000Eur a za 12tis už máš docela slušný výběr.
I když nevím, kde jsi vzal ty ceny za 2 roky starý Focus II, co teď koukám, tak se dá sehnat už od 10000Eur a za 12tis už máš docela slušný výběr.
Ford Focus III 1,6 Ekobuřt/110kW Titanium
- Quickie
- Moderátor
hej.. take som nasiel aj ja, ale nie v tej oblasti, odkial ich vozi tento clovek.. pravdupovediac ktovie co sa za tym skryva, ked jeden dvojrocny je za 10 tisic euro a iny za 15 tisic... niekde asi bude háčik..tak se dá sehnat už od 10000Eur a za 12tis už máš docela slušný výběr
http://suchen.mobile.de/fahrzeuge/searc ... Id=GERMANY
- mehturt
- Test driver
- Kontaktovat uživatele:
lucoST pisal vo svojom vlakne (alebo niekde inde) ze on kupoval cez nejaku firmu z Trencina (tusim) a vyslo ho to cena auta v Nemecku + 40 litrov
- jamaka
- Test driver
daj PLZ kde to hladas. doveziem odkial chces. aj tam kde su za 10000,- 

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003
3D 2,0 ST170 127kW(173PS) 2002
- Quickie
- Moderátor
Jamaka..
to uz je iná reč
mne je tiež jedno odkial je z DE dovezené. Len tento chlapik od nas vozi auta iba z PLZ 93326 a okolie 100km.. a tam som našiel iba tie drahe fofo II... Ide mi o to, že ja na to musím aj fakturu, nakolko mne na auto prispeje štát. Proste ho nemôžem kupit len tak, z ruky. Musi byt od niekoho , kto má minimalne živnosť na predaj aut
No a tento u nás ma aj servis aj papiere na predaj aut. Ak by si toto nejakym spôsobom spĺňal, tak by sme sa na niečom mohli teoreticky dohodnuť 
to uz je iná reč

- foki
- Admin
- Kontaktovat uživatele:
taky ti muzu dat fakturu 

Odpovědi lehké - 100,- Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
Odpovědi, při kterých
se musí myslet - 240,- Kč
Vážné odpovědi - 340,- Kč
Odpovědi na hloupé
a zbytečné otázky - 400,- Kč
specialní sazba :
otázka, na kterou jsem už dříve odpověděl - 500 Kč
- Quickie
- Moderátor
hmm.. musel by si mat fiktivnu firmu, dielnu alebo hocičo na SVK... Českú mi neuznajú 

- jamaka
- Test driver
tak sa to da prehnat cez nejaku firmu, co môže obchodovat
najdi si nieco (hocikde
) a ja ti poviem co a ako.

3D 1,8TDCi SPORT 85kW(116PS) 2003